Klimaledelse

Strategi & ledelse

Lederne med nyt site om klimaledelse: ”Det er nu, vi skal handle”

På Ledernes nye hjemmeside om klimaledelse kan man få inspiration og gode råd til at komme i gang med lede klimaeffektivt. "Ledere er helt afgørende”, mener chefkonsulent i organisationen.

Strategi & ledelse

Grøn omstilling kræver også nye lederkompetencer

Hos Lederne er vi enige i regeringens pointe om at uddanne flere faglærte til den grønne omstilling. Men de overser en hel central del af den bæredygtige udvikling – nemlig ledernes grønne kompetencer. Mange vurderer selv, at de mangler de fornødne kompetencer til at gennemføre en grøn omstilling, og derfor er det helt afgørende, at de danske ledere får et grønt kompetenceløft.

Indhold fra partner

Strategi & ledelse

Lederne: Her er de fire nye, grønne kompetencer for ledere

Ledere mangler basal klimaviden, som er central for at få en organisation klædt på til en altomfavnende grøn omstilling, skriver Anders Nolting Magelund fra Lederne i dette debatindlæg.

Indhold fra partner

Strategi & ledelse

SDG-erne i klimaindsatsen

I øjeblikket lægger mange virksomheder energi i at synliggøre deres støtte til SDG-erne, især ved brug af de farverige ikoner i årsrapporter og på hjemmesider. Reel effekt får indsatsen imidlertid først med strategisk planlægning og en eksekvering, der baserer sig på væsentligheds- og risikovurderinger, samt indsatser der er målbare. Men så er vejen også banet for gode fremtidsperspektiver for både forretningsudvikling og en bedre verden.

Indhold fra partner

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere