23.12.2021  |  Strategi & ledelse

Klimaregnskab giver totalentreprenør bæredygtigt overblik

Med et nyt klimaregnskab får Raundahl & Moseby nu et overblik over sin samlede CO2-udledning – lige fra byggeplads til beton. Klimaregnskabet kan også gøre samarbejdet med interessenter mere klimavenlige, lyder det.

Totalentreprenøren Raundahl & Moseby har været landet rundt og bygge alt fra Danske Banks finanscenter i Aarhus til Danish Crowns nye hovedkvarter. De mange byggeprojekter ved byggevirksomheden nu har bidraget til 0,12 procent af landets samlede CO2-udledning.

Det skriver Dagens Byggeri.

De ved de, fordi de netop har udarbejdet et grønt klimaregnskab i samarbejde med et caseforløbet Det Grønne Akademi, som Aarhus Kommune har iværksat.

Læs også: Grønne byggematerialer findes, men ingen køber dem

Klimaregnskabet, som er Raundahl & Mosebys første, giver et indblik i virksomhedens egen udledning, men også den udledning, der sker på de byggepladser, som de arbejder på. Det giver anledning til at danne bæredygtige ringe i vandet, mener de.

”Klimaregnskabet får os ikke til at læne os tilbage. Tværtimod, for det giver os og vores samarbejdspartnere et samlet overblik og mulighed for at belyse og tilbyde kunderne de løsninger, hvor man får mest bæredygtighed for pengene. Derfor vil vi naturligvis forsøge at påvirke både vores kunder og vores kollegaer i branchen”, siger byggevirksomhedens direktør, Carsten Raundahl til Dagens Byggeri.

- HCL

Mere fra CSR.dk - Forum for bæredygtig forretning

CSR.dk - Forum for bæredygtig forretning

www.csr.dk

CSR.dk – forum for bæredygtig forretning – er Danmarks eneste erhvervsmedie og community med dedikeret fokus på forretningsdrevet CSR. Medlemmer på CSR.dk kan bidrage aktivt med indhold og erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af CSR.dk. Vi udkommer dagligt på CSR.dk, ugentligt med nyhedsbreve samt fire gange om året med magasinet CSR Quarterly.

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere