08.01.2020  |  Kommunikation

Kommunikationsfolk skal vise virksomheder vejen til bæredygtighed

Den bæredygtige agenda har skabt store forandringer i kommunikationsfaget, og kommunikationsfolk må tage ansvar for, hvilken retning, de leder deres virksomheder i. Det mener to eksperter, der bl.a. peger på indsigt i SDG'erne som et vigtigt parameter.

Rollen som kommunikationsansvarlig er under forandring. Det skriver sustainreport.dk.

Det skyldes blandt andet det styrkede fokus på sustainability, der af kommunikationsfolk kræver stærk indsigt, både når det kommer til verdensmålene (SDG'erne), og når det drejer sig om alle forretningsområderne, som virksomheden dækker.

Annonce: (Artiklen fortsætter efter annoncen)

Læs også: TUI styrker sit kommunikationsteam med ny bæredygtighedsekspert

Sandja Brügmann, CEO og stifter af The Passion Institute, mener, at det er på tide, at kommunikationsansvarlige ser sig selv som ledere af den bæredygtige agenda – også selvom det er et stort ansvar.

”Det kræver både, at vi opgraderer vores selvbillede, og at vi handler på det. Det er sådan, vi påvirker andres opfattelse af os”, siger hun til sustainreport.dk.

Hun mener, at kommunikationsansvarlige helt konkret kan spille en rolle for, at den enkelte virksomhed bliver mere bæredygtig ved at skaffe sig en forståelse for sustainability på den lange bane, og derefter fremme resten af virksomhedens forståelse og handlinger i en bæredygtig retning.

Læs mere om kommunikationsfagets nye udfordringer her.

- SMP 

Mere fra CSR.dk - Forum for bæredygtig forretning

CSR.dk - Forum for bæredygtig forretning

www.csr.dk

CSR.dk – forum for bæredygtig forretning – er Danmarks eneste erhvervsmedie og community med dedikeret fokus på forretningsdrevet CSR. Medlemmer på CSR.dk kan bidrage aktivt med indhold og erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af CSR.dk. Vi udkommer dagligt på CSR.dk, ugentligt med nyhedsbreve samt fire gange om året med magasinet CSR Quarterly.

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere