25.08.2020  |  Klima, miljø og energi

Konference: Designing For Sustainability 2020

Indhold fra partner Hvad er dette?

Vær med d. 19 november, når FSC Danmark igen sætter fokus på 360 graders bæredygtighed - nu med en ambitiøs, digital konference, som samler danske virksomheder, der vil arbejde med bæredygtig transformation.

Interessen for konferencen er stor - så hvis du heller ikke vil gå glip af den, kan du stadig nå at registrere dig!

Nye tider - nye muligheder. Designing for Sustainability går digitalt!
Interessen for konferencen har været overvældende og heldigvis kan vi nu præsentere årets Designing for Sustainability som digital konference. Vi inviterer nogle af de mest inspirerende og vidende virksomheder og eksperter, vi kan komme i tanke om, ind i et fedt studie, og sender live direkte til jer.

For at sikre den bedste oplevelse, har vi desuden allieret os med et produktionsteam, der hjælper os med at afvikle en gennemført digital konference i et professionelt studie. Vi fastholder vores mantra om "powerpoint fri" oplæg med plads til debat og nærværende præsentationer. Og vi har presset grænserne for brugerinddragelse og har sørget for, at du får masser af mulighed for at stille spørgsmål og blive aktiveret i løbet af dagen.

Så vil du gerne vide mere om,

  • hvordan man bliver netpositiv,
  • om det kan betale sig at have offentlige holdninger til bæredygtighed,
  • hvad forbrugerne egentlig går op i,
  • hvordan man rent lavpraktisk arbejder med holistisk bæredygtighed og
  • hvem der skal betale regningen

så er dette konferencen, du skal melde dig til.

Konferencen er målrettet direktører, CSR ansvarlige samt branding- og kommunikationsansvarlige i organisationer, som arbejder med - eller er nysgerrige på - grøn omstilling.

Se programmet her

Registrér dig gratis her

Mere fra FSC® Danmark

FSC® Danmark

https://dk.fsc.org

  • info@fsc.dk
  • 88709518
  • Ryesgade 9, 2. tv, 8000 Aarhus C - (FSC® F000208)

FSC Danmark er det danske kontor for FSC-mærket - mærknings- og certificeringsordningen til træ og papir fra bæredygtige skove og ansvarlige kilder. I FSC Danmark arbejder vi med at fremme kendskabet til og brugen af FSC-mærket gennem kampagner, rådgivning, politisk arbejde og oplysningsarbejde.

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere