10.08.2020  |  Kommunikation

Konference om bæredygtig ledelse hos Lederne

Indhold fra partner Hvad er dette?

Lederne sætter bæredygtig ledelse på dagordenen. Det sker på konferencen Ledelse i Dag 3. december 2020 i København og 8. december 2020 i Aarhus. Her er en række fremtrædende eksperter og forskere inviteret til at give deres bud på, hvordan vi som ledere bliver medskabere af en bæredygtig fremtid.

Vi befinder os i en brydningstid og står over for større udfordringer end nogensinde før - også i forhold til ledelse. Vi har brug for at tænke ledelse på en ny måde.

At tænke bredere og større. At bidrage til både bundlinjen og verden omkring os. Vi kalder det bæredygtig ledelse.

Og det handler ikke kun om gode intentioner, men også om god forretning. Fordi det helt enkelt er nødvendigt for at forblive relevant og bevare konkurrenceevnen i fremtiden.

Læs mere om konferencen her. 

Mere fra Ledernes Hovedorganisation

Ledernes Hovedorganisation

https://www.lederne.dk/

  • 3283 3283
  • Vermlandsgade 65, 2300 København S

For Lederne er bæredygtig ledelse vejen til at realisere verdensmålene til gavn for økonomi, organisationer og mennesker. Derfor sætter vi fokus på bæredygtig ledelse.Lederne er en interesseorganisation for ledere og andre betroede medarbejdere. Som en del af Ledernes Hovedorganisation repræsenterer vi mere end 127.000 medlemmer, og vi har som den eneste faglige organisation i Danmark specialisere…

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere