Bæredygtig ledelse

Strategi & ledelse

Podcast: Bæredygtighed er en kæmpe ledelsesopgave

Ledere som vil forstå, hvordan de skal gribe bæredygtighed an, kan med stor fordel lytte til denne episode. Her gennemgår vi alle de udfordringer og mulige løsninger, som ledelsen står overfor, hvis de vil være en ”Klimaklar virksomhed”.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Efter seks år med verdensmålene halter vi stadig bagud

Seks år efter at Verdensmålene blev vedtaget af FN, halter vi stadig bagud med at opfylde målene. Heldigvis er de danske ledere klar til at tage samfundsansvar. Men mange peger på, at de mangler grønne kompetencer. Derfor er der brug for at løfte de danske lederes bæredygtige kompetencer.

Indhold fra partner

Strategi & ledelse

Grøn omstilling kræver også nye lederkompetencer

Hos Lederne er vi enige i regeringens pointe om at uddanne flere faglærte til den grønne omstilling. Men de overser en hel central del af den bæredygtige udvikling – nemlig ledernes grønne kompetencer. Mange vurderer selv, at de mangler de fornødne kompetencer til at gennemføre en grøn omstilling, og derfor er det helt afgørende, at de danske ledere får et grønt kompetenceløft.

Indhold fra partner

Strategi & ledelse

Se mod Carlsberg og forstå potentialet

Danske virksomheder kan gøre meget mere for det globale klima, end de fleste nok tror. Det er Carlsberg et godt eksempel på.

Indhold fra partner

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere