Bæredygtig ledelse

Strategi & ledelse

Ny som ESG-manager?

Lige nu ansætter hundredvis af ansvarlige virksomheder CSR-medarbejdere, ESG- og Sustainability Managers. Er du én af dem, der lige er startet, har du her en prioriteret to-do-liste, der hjælper dig og din organisation med at strukturere opgaven rigtigt fra starten. - her er fem gode råd til succes med dit nye job

Indhold fra partner

Samfund

Masteruddannelse i bæredygtighed blåstemplet af ind- og udland

DTU & Lederne opnår officiel akkreditering af master i bæredygtig ledelse: Skal hjælpe ledere med tidens største udfordring.

0 kommentarer

Medarbejder

Kønsbalancen i bestyrelserne afspejler en tendens i samfundet, udtaler ekspert

Da Norge vedtog, at børsnoterede virksomheder skulle have mindst 40 procent kvinder i bestyrelserne for næsten 20 år siden, mødte det modstand. Det samme gjorde sig gældende i Californien i 2018. Forskning viser imidlertid, at det hverken svækker eller styrker virksomhederne med flere kvinder i bestyrelserne.

0 kommentarer

Strategi & ledelse

Forstanderinden sikrer social bæredygtighed

For anden gang er Diakonissestiftelsens interne Bæredygtighedspris blevet uddelt. Den går til forstanderinde søster Merete Pelle Poulsen, som er blevet nomineret af flere for sin utrættelige indsats for social bæredygtighed i organisationen.

Indhold fra partner

Strategi & ledelse

CSR er en forretningsdisciplin - og kræver forandringsledelse

Love og direktiver skaber push-effekt, men er ikke nødvendigvis værdiskabende. CSR skal indarbejdes i hjertet af både forretning og kultur. Praktisk træningsforløb giver 360-graders tilgang til CSR som integreret forretnings- og forandringsdisciplin.

Indhold fra partner

Strategi & ledelse

Podcast: Bæredygtighed er en kæmpe ledelsesopgave

Ledere som vil forstå, hvordan de skal gribe bæredygtighed an, kan med stor fordel lytte til denne episode. Her gennemgår vi alle de udfordringer og mulige løsninger, som ledelsen står overfor, hvis de vil være en ”Klimaklar virksomhed”.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Efter seks år med verdensmålene halter vi stadig bagud

Seks år efter at Verdensmålene blev vedtaget af FN, halter vi stadig bagud med at opfylde målene. Heldigvis er de danske ledere klar til at tage samfundsansvar. Men mange peger på, at de mangler grønne kompetencer. Derfor er der brug for at løfte de danske lederes bæredygtige kompetencer.

Indhold fra partner

Strategi & ledelse

Grøn omstilling kræver også nye lederkompetencer

Hos Lederne er vi enige i regeringens pointe om at uddanne flere faglærte til den grønne omstilling. Men de overser en hel central del af den bæredygtige udvikling – nemlig ledernes grønne kompetencer. Mange vurderer selv, at de mangler de fornødne kompetencer til at gennemføre en grøn omstilling, og derfor er det helt afgørende, at de danske ledere får et grønt kompetenceløft.

Indhold fra partner

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere