09.02.2023  |  Strategi & ledelse

Landets mest socialt ansvarlige virksomheder skal findes

Indhold fra partner Hvad er dette?

Med mere end 20 år på bagen er CSR People Prize en af de mest veletablerede CSR-priser i Danmark. Prisen uddeles i to kategorier til virksomheder, der gør en ekstraordinær indsats for at tage et socialt ansvar. De uddeles den 12. september 2023.

De virksomheder, der tager et stort socialt ansvar, fortjener at blive fejret. Det gør videnshuset Cabi med uddelingen af CSR People Prize 2023.

Prisen har eksisteret siden 1999 og går til virksomheder, der gennem deres sociale ansvar har vist, at de formår at fastholde og forebygge, at deres medarbejdere falder ud af arbejdsmarkedet på grund af fx sygdom eller nedslidning. Det kan også være til virksomheder, der udmærker sig ved at ansætte mennesker med nedsat arbejdsevne eller andre udfordringer, der gør det svært for dem at komme ind på arbejdsmarkedet.

Hylder både store og små virksomheder

CSR People Prize 2023 uddeles inden for to forskellige kategorier, og både private og offentlige virksomheder fra hele landet kan komme i betragtning. Alle kan indstille deres egen virksomhed og/eller anbefale en virksomhed at indstille sig til prisen.

  • Virksomhed med op til 250 ansatte
  • Virksomhed med flere end 250 ansatte

Indstillingen til CSR People Prize 2023 er åbnet, og alle kan indstille til og med den 21. maj 2023. Priserne uddeles den 12. september 2023.

Læs mere og indstil en virksomhed

Vil du vide mere?

Vil du vide mere, kan du kontakte Signe Bloch-Krarup, chefkonsulent i Cabi, mail: sb@cabiweb.dk, telefon: 2227 5629

Mere fra Cabi

Cabi

http://www.cabiweb.dk/

Som nonprofit videnshus arbejder Cabi for et socialt ansvarligt arbejdsmarked, hvor mennesker og virksomheder lykkes. Det gør vi ved at stille brugbar viden og operationelle værktøjer til rådighed for virksomheder og kommuner, der ønsker at fremme: Udsatte menneskers muligheder for job og uddannelse Udsatte medarbejderes muligheder for at blive i d…

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere