Ledelse og medarbejdere

Medarbejder

Elis’ ledere hylder, at medarbejderne skifter stillinger internt

Når Elis’ (tidl. Berendsen) medarbejdere indenfor salg får nye karrieredrømme, tager de en åben samtale med deres leder. For i Elis er der utallige karriereveje, og lederne har fokus på medarbejdernes potentiale og hylder de interne jobskifter.

Indhold fra partner

Medarbejder

42 % af Elis’ ledere er kvinder – og diversiteten skaber trivsel og innovation

Hos Elis (tidl. Berendsen) sidder der både kompetente kvinder og mænd på lederposterne. Dét er Elis lykkedes med ved at skabe en organisation, hvor alle fra top til bund har forståelse for, at mangfoldighed er vejen til at trives og gøre det bedre sammen.

Indhold fra partner

Samfund

Ny hypermoderne skofabrik bringer nordiske ledelsesværdier til Sri Lanka

Utraditionelt for Sri Lanka bygger Blåkläders nye skofabrik på nordiske ledelsesprincipper. Det gør den i et forsøg på at introducere de srilankanske ansatte for en alternativ arbejdsgivermodel, der blandt andet skal sikre en lav medarbejderomsætning

Indhold fra partner

Kommunikation

CSR-rapport: Årsrapport: Se Elis’ 2021-resultater for miljø, mennesker og økonomi

Nu har Elis Danmark (tidl. Berendsen) offentliggjort årsrapporten for 2021. Den viser, at mere end 92 % af Elis’ omsætning sidste år var bundet op på cirkularitet, og at Elis fik taget store skridt på virksomhedens bæredygtige rejse.

Indhold fra partner

Medarbejder

Elis’ medarbejdere kommer til orde – til gavn for trivslen og forretningen

Elis (tidl. Berendsen) vil involvere medarbejderne i deres egen trivsel. Derfor sætter Elis nu fokus på 1-til-1-samtaler og spørger mere ind til god ledelse i medarbejdertilfredshedsundersøgelsen – og det styrker de mangfoldige ansatte og forretningen.

Indhold fra partner

Strategi & ledelse

Landets mest socialt ansvarlige virksomheder skal findes

Med mere end 20 år på bagen er CSR People Prize en af de mest veletablerede CSR-priser i Danmark. Prisen uddeles i to kategorier til virksomheder, der gør en ekstraordinær indsats for at tage et socialt ansvar. De uddeles den 12. september 2023.

Indhold fra partner

Strategi & ledelse

Styrk dine kompetencer som leder af det interne auditteam

Hvordan får man succes med at lede det interne auditteam? Hvilke udfordringer er der, når man som uformel leder skal lede et tværgående team, og hvordan skaber man de bedste rammer for den auditansvarlige?

Indhold fra partner

Medarbejder

Elis vil have de bedste ledere, så medarbejderne trives og bliver længe hos virksomheden

Elis (tidl. Berendsen) har som vision at blive kåret som Danmarks bedste arbejdsplads senest i 2030. Det kræver dygtige ledere, der driver medarbejdernes trivsel ud fra virksomhedens fælles værdier. Derfor kommer alle ledere på Elis’ Leder DNA-uddannelse.

Indhold fra partner

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere