04.05.2021  |  Strategi & ledelse

Perspektiver på Forandringsledelse i en Krisetid

Indhold fra partner Hvad er dette?

Bliv bedre i stand til at tilrettelægge komplicerede forandringsprocesser. Dette kursus har konkrete organisatoriske forandringsprocesser som sit gennemgående tema.

Du bliver guidet igennem grundlæggende teorier og modeller, som giver dig et bredere og mere nuanceret repertoire til at analysere, forstå og påvirke organisatoriske udviklingsprocesser.

Du vil se, hvordan innovation og fornyelse lader sig fortolke i forskellige paradigmer, hvor fx fusionsprocesser kan betragtes ud fra meget forskellige perspektiver og skabe rammer for meget forskellige strategier for forandringsledelse.

Underviserne giver dig stof til eftertanke, provokerer og giver dig overraskende vinkler, alt sammen i et trygt læringsrum, hvor du får mulighed for at se dig selv og din organisation fra nye vinkler.

Derudover får du redskaber til, hvordan du som forandringsleder kan udvide dit handlerum til at opnå de bedst mulige resultater, herunder værktøjer til at håndtere de udfordringer og konflikter, der opstår - også i en krisetid.

"Aldrig har det været så tydeligt, at ledelsesopgaven er under stærkt pres fra omverdenen", fortæller underviserne på kurset professor Jan Molin og professor Jesper Strandgaard - og fortsætter:

"Der har historisk været en tendens til at overfokusere på interne virksomhedsforhold. Forandringsledelse har i den sammenhæng ofte en bias imod interne, aktørorienterede processer. Med den nuværende krise bliver det uafvendeligt nærværende, at ledelse og organisering er nødt til at sammentænke viden om kræfter uden for organisationen med forståelsen af interne og lokale betingelser. En sådan sammentænkning er grundlaget for moderne forandringsledelse".

Læs mere på https://cbs-executive.dk/programme/perspektiver-paa-forandringsledelse/

Mere fra CBS Executive Fonden

CBS Executive Fonden

cbs-executive.dk

CBS Executive Fonden har mere end 20 års erfaring i at udvikle videnbaserede ledelseskurser og uddannelsesforløb med branchespecifikt fokus for både offentlige og private organisationer CBS Executive Fonden er en erhvervsdrivende fond, som blev skabt af Copenhagen Business School i 1991. CBS Executive Fonden tager sig af at udvikle og afholde korte executive uddanne…

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere