Socialt ansvar

Samfund

DSB og Røde Kors vil give sårbare børnefamilier gode ferieoplevelser

Skolernes ferie er skudt igang, men ikke alle har gode oplevelser at se frem til. Derfor vil DSB og Røde Kors hjælpe sårbare børnefamilier på ferielejre og hjælpe dem ind i fællesskabet.

Indhold fra partner

Kommunikation

Fremtidens CSR-rapportering

Dokumentation af en virksomheds samfundsansvar er og bliver et konkurrenceparameter. I takt med at der kommer flere krav til rapportering om fx socialt ansvar for de største virksomheder, stiger behovet for at kunne dokumentere virksomhedens adfærd. Det gælder alle virksomheder i en værdikæde.

Indhold fra partner

Samfund

Carl Ras vinder inklusionspris for at tage socialt udsatte i beskæftigelse på centrallager

Analyse- og konsulentvirksomheden Great Place To Work© kårer Carl Ras til ’Danmarks Bedste Arbejdsplads til Inklusion 2022’. Carl Ras får samtidig sin hidtil bedste placering som nummer 2 i konkurrencen om Danmarks Bedste Arbejdspladser.

Indhold fra partner

Medarbejder

Ny undersøgelse slår fast: Lønmodtagere vil have grøn omstilling

Et massivt flertal af danske lønmodtagerne bakker op om, at samfundet skal indrettes mere grønt - men omstillingen skal samtidig være socialt retfærdig. Det er især prisstigninger og jobtab, der skaber bekymringer. Det viser en ny undersøgelse fra Fagbevægelsens Hovedorganisation.

0 kommentarer

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere