19.11.2020  |  Kommunikation

Kriterier for CSR Prisen 2021

Indhold fra partner Hvad er dette?

Vi offentliggør nu kriterierne for næste års CSR Pris, så interesserede virksomheder kan nå at tage stilling til kriterierne, inden de lægger sidste hånd på rapporteringen for 2020.

FSR - danske revisorers Udvalg for Samfundsansvar & Bæredygtighed (USB) har nu kriterierne for næste års CSR Pris klar. Dette er et helt nyt tiltag i forhold til tidligere år, hvor kriterierne først er blevet meldt ud i løbet af foråret, efter at rapporterne til vurdering er udkommet.

Vi offentliggør de tre kriterier for CSR Prisen nu, hvor de store virksomheder er i gang med at forberede rapporteringen for 2020. Det giver alle interesserede virksomheder, rådgivere og revisorer en mulighed for at skele til kriterierne, mens der lægger sidste hånd på værket for 2020 rapporteringen. Kriterierne bygger på FSR - danske revisorers gode råd om rapportering om samfundsansvar og bæredygtighed, markedstendenser og tidligere års kriterier.

I 2021 vil CSR Prisen omfatte selvstændige bæredygtighedsrapporter, og i forbindelse med lanceringen af kriterierne siger Birgitte Mogensen, formand for USB:

Det er værd at bemærke, at vi med kriterierne inddrager et skærpet fokus på rapporteringens balance, herunder virksomhedens italesættelse af både negative og positive påvirkninger fra virksomhedens drift og værdikæde; virksomhedens indføring i arbejdet for at minimere negative påvirkninger; virksomhedens omtale af udfordringer og dilemmaer og  virksomhedens beskrivelse af arbejdet med at udvikle og skalere løsninger, der understøtter bæredygtig omstilling og positive systemiske forandringer i samfundet.”

FSR - danske revisorer melder proces for prisen ud i foråret 2021, og prisen uddeles i efteråret 2021. Bemærk, at Årsrapportprisen 2021 også favner et fokus på bæredygtighed i årsrapporternes ledelsesberetninger.

Læs kriterierne for CSR Prisen 2021 her.

Læs kriterierne for Årsrapportprisen 20210 her.

Mere fra FSR - danske revisorer

FSR - danske revisorer

www.fsr.dk

  • fsr@fsr.dk
  • 33939191
  • Kronprinsessegade 8, 1306 København K

FSR - danske revisorer er en brancheorganisation for godkendte revisorer i Danmark. Foreningen varetager revisorernes interesser fagligt og politisk. FSR - danske revisorer arbejder med virksomheders samfundsansvar i regi af foreningens udvalg for samfundsansvar og bæredygtighed, som bl.a. består af repræsentanter fra Beierholm, Deloitte, EY, KPMG og PwC. Udvalgets prim…

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere