16.05.2008  |  Strategi & ledelse

Krone Smiley til Wavin

Plastrørsproducenten Wavin i Hammel har netop modtaget den eftertragtede Krone Smiley fra Arbejdstilsynet.

Plastrørsproducenten Wavin i Hammel har netop modtaget den eftertragtede Krone Smiley fra Arbejdstilsynet..

Dermed sætter Wavin prikken over i'et for sin mangeårige indsats for et forbedret arbejdsmiljø.
Den grønne Krone Smiley er det højeste arbejdsmiljøniveau, en virksomhed kan opnå. Blot 1.300 ud af omkring 630.000 danske virksomheder har fået anerkendelsen, og på verdensplan er Krone Smiley'en kun givet til godt 8.000 virksomheder. Wavin er på denne måde kommet op i arbejdsmiljøets superliga, hvilket stiller krav om stor professionalisme.

Krone Smiley er en udløber af den arbejdsmiljøreform, der trådte i kraft den 1. januar 2005. Den betyder, at alle virksomheder i perioden 2005-2011 skal have screenet arbejdsmiljøet af Arbejdstilsynet og herefter hvert tredje år. Godkendelsen kommer i hus, hvis virksomheden lever op til en række krav inden for arbejdsmiljø, arbejdspladsvurdering og organisering af sikkerhedsarbejde. Det gælder hele virksomheden, og der kigges på indretning, støj og psykisk arbejdsmiljø.

Mere fra Mia

Mia Salling

Se profil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere