Kultur

Medarbejder

Netværksmøde giver virksomheder inspiration til mere fleksibel arbejdskultur

Menneskers døgnrytme er genetisk betinget, og mange B-mennesker ville måske foretrække at møde på arbejde et stykke oppe ad formiddagen. Alligevel har vi i høj grad indrettet samfundet med arbejde fra 8 til 16. Nu skal et netværksmøde give virksomheder på Lolland-Falster tips og gode råd til en mere fleksibel virksomhedskultur. Det er også en fordel for virksomhederne.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Berendsens kasserede duge får et nyt og kreativt liv hos sART Danseteater

I en ny sanseforestilling hos sART Danseteater har kasserede duge fra Berendsen fået ben at gå og danse på. Dét reducerer tekstilforbruget på sART’s scenografier – og det styrker samtidig Berendsens cirkulære økonomi og indsats for FN’s verdensmål.

Indhold fra partner

Strategi & ledelse

Første eventsted i Danmark certificeret bæredygtigt efter ISO 20121

Hvad indebærer en certificering efter ISO 20121, og hvorfor har vi i AKKC valgt netop denne standard?

Indhold fra partner

Samfund

WEF-pris til Hollywoodstjerne: DiCaprio taler for grøn energi

Leonardo DiCaprio langede ud efter brugen af fossile brændstoffer i takketale, da World Economic Forum gav ham prestigefyldt pris. Sammen med skuespilleren blev blandt andre den danske kunstner Olafur Eliasson også hyldet.

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere