07.12.2018  |  Klima, miljø og energi

Logicenters installerer solceller på taget af deres bygninger

Logicenters vil til foråret installere solceller på fem af deres danske bygninger. Det kan spare 3400 tons CO2-udledning om året.

Til foråret vil Logicenters udføre et stort solenergiprojekt på fem af deres faciliteter i Danmark. Det sker efter, at de vandt Energistyrelsens bud på at installere solceller på taget.

Læs også: 50.000 australske hjem får gratis Tesla-solceller

“Vi er meget glade for at kunne styrke vores ejendommes vedvarende profil. Vi forvandler tagene på vores bygninger til økonomiske ressourcer, mens det på samme tid bliver muligt for os at levere grøn energi til vores lejere”, siger energiansvarlig i NREP/Logicenters, Johan Hallgren Madsen.

Projektet bliver Logicenters hidtil største miljøinvestering og den første med solenergi. Solcellerne, der bliver installeret, er estimeret til at producere 5,9 GWh grøn energi om året. Det vil sige, at udledningen af CO2 reduceres med 3400 tons om året.

Vil støtte kunderne i deres grønne overgang
Installationen af solcellesystemerne på Logicenters grunde i Greve, Horsens, Høje Taastrup, Ishøj og Aarhus begynder i løbet af foråret 2019 og forventes at tage omkring to måneder.

”Grøn energi vil blive vigtig i fremtiden, og dette projekt gør det muligt for os at hjælpe vores kunder med af nå deres bæredygtighedsmål og at forsyne dem med grøn energi. Moderne logistik gennemgår en hurtig grøn omstilling og elektrificering. Logicenters er ivrige efter til at levere den infrastruktur, der støtter kunderne i det", siger Logicenters kommercielle chef, Matthias Kettelhoit.

Med det nye projekt er Logicenters et skridt nærmere deres ambition om at skabe bæredygtige ejendomsprodukter og bidrage til at reducere CO2-udledningen.

“At bruge Logicenters ejendomme til at producere vedvarende energi giver et stærkt svar på truslen fra klimaforandringerne”, siger chef for bæredygtighed i NREP/Logicenters, Elisabeth Hermann Frederiksen.

Læs også: Solceller skal forsyne nyt fængsel med strøm

Inden for en overskuelig fremtid håber Logicenters at udføre installationer af solceller på taget af flere af deres faciliteter i Norden.

- JMA

Endnu ingen kommentarer - du kan starte debatten nedenfor.

Deltag i debatten

Du skal være registreret bruger og logget ind, for at kunne oprette kommentarer.

Mere fra CSR.dk - Forum for bæredygtig forretning

CSR.dk - Forum for bæredygtig forretning

www.csr.dk

CSR.dk – forum for bæredygtig forretning – er Danmarks eneste erhvervsmedie og community med dedikeret fokus på forretningsdrevet CSR. Medlemmer på CSR.dk kan bidrage aktivt med indhold og erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af CSR.dk. Vi udkommer dagligt på CSR.dk, ugentligt med nyhedsbreve samt fire gange om året med magasinet CSR Quarterly.

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere