08.04.2009  |  Supply chain

Mærsk rydder op på problem-fabrik i Kina

Efter kritik af arbejdsforholdene på A.P. Møller-Mærsks containerfabrik i det sydlige Kina er oprydningen gået i gang.

Efter kritik af arbejdsforholdene på A.P. Møller-Mærsks containerfabrik i det sydlige Kina er oprydningen gået i gang. Mærsk er gået i gang med både personale- og arbejdsmiljømæssige ændringer for at give medarbejderne bedre forhold. Det skriver Ritzau. Det var i sin tid den Hong Kong-baserede kampagneorganisation Globalization Monitor, der kritiserede de problematiske forhold. Mærsk iværksatte derefter en intern undersøgelse, der har afsløret, at ikke alt gik for sig, som ledelsen ville have det på containerfabrikken.
Mærsk-chefen for Corporate Social Responsibility, Annette Stube, siger til Ritzau, at mellemlederne udgør en del af problemerne på fabrikken, der i to omgange sidste år har været ramt af strejker og optøjer.
”Det har desværre vist sig, at vi ikke fuldt ud har kunnet stole på alle de kinesiske mellemledere, der udgør en væsentlig del af problemet. Men det skal ikke være en undskyldning. Det er i sidste ende topledelsens ansvar,” siger hun.

Mere fra Martha

Martha Madsen

Se profil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere