Medarbejderinvolvering

Samfund

Ny hypermoderne skofabrik bringer nordiske ledelsesværdier til Sri Lanka

Utraditionelt for Sri Lanka bygger Blåkläders nye skofabrik på nordiske ledelsesprincipper. Det gør den i et forsøg på at introducere de srilankanske ansatte for en alternativ arbejdsgivermodel, der blandt andet skal sikre en lav medarbejderomsætning

Indhold fra partner

Strategi & ledelse

Case: ”Vi skal gøre op med smid-væk-kulturen og finde inspiration fra dengang, vi lappede vores uldsokker.”

Som Head of Corporate Responsibility hos MASCOT, ser Kristina Vigen sin funktion som en slags intern "brand manager" for CSR. Hovedopgaven er at skabe initiativer og internt ejerskab for det bæredygtige business mindset. Få Kristinas historie og gode råd.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Klimaspil kickstarter nye grønne løsninger

Klimaforandringerne kræver handling, og handling kræver indsigt og forståelse. Med klimaspillet ”Climate Fresk” vil anlægsgartnergruppen idverde Danmark involvere medarbejderne i at finde innovative løsninger til gavn for natur, miljø og biodiversitet.

Indhold fra partner

Medarbejder

Team Diakonissestiftelsen cykler derudad

Med pulsen i vejret, cykelshorts og vanddunk deltager Diakonissestiftelsen i ’Vi cykler til arbejde’. 203 medarbejdere deltager fordelt på 19 hold. Det giver god stemning og anledning til at tage en omvej på vej hjem fra arbejde.

Indhold fra partner

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere