06.11.2018  |  Kommunikation

CSR-rapport: Mere end blot en FN-rapport

Indhold fra partner Hvad er dette?

Bæredygtige løsninger til byggeriet er i WindowMasters DNA, da vi udvikler grønne løsninger, som sikrer et godt indeklima. Men for os er bæredygtighed større end vores forretning. Vi ser det som vores forpligtelse over for fremtidige generationer at hjælpe med at imødekomme de globale klimaudfordringer vi står overfor.

Ifølge FN står byggeriet for ca. 40% af verdens samlede energiforbrug. Den nyeste forskning indenfor området viser dog, at hvis man implementerer nye smarte teknologier i bygninger, vil man kunne stabilisere og endda reducere energiforbruget fra bygninger inden 2050.

Med andre ord kan mindre tiltag sprede sig som ringe i vandet. Det er den filosofi, der har ført til at vi i vores egne kontorer har igangsat energireducerende initiativer, og derudover har reduceret vores plastikforbrug signifikant i vores produktion.

Du kan læse mere om vores bæredygtighedsrejse i vores nye FN Global Compact rapport her.

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere