02.04.2019  |  Klima, miljø og energi

Vi støtter fortsat FN’s Verdensmål for bæredygtig udvikling

Indhold fra partner Hvad er dette?

Som en del af vores engagement til FN SDG’erne: 4, 8, 10 og 17 sponsorerer WindowMaster et IT-uddannelsesprogram gennem Terre des Hommes (TDH) Danmarks Khetwadi skoleprojekt i Mumbai, Indien. Et sponsorat vi startede i 2016 og som vi fortsætter med.

Sponsoratet yder finansiering på en række nøgleområder. Først og fremmest finansierer det computertræningscentret i udkanten af Delhi såvel som centrets udstyr. Samtidig med faciliteterne dækker sponsoratet også to fuldtidsansatte lærere.

Udover centerets ressourcer inkluderer WindowMasters støtte 2 stipendier til studerende, der følger videregående uddannelser.  

Rapporten Q4-2018 fra TDH Danmark er interessant. 76 praktikanter er indskrevet på de tre kurser tilbudt ved computercentret. 49 elever er piger og 27 er drenge. Udover de 76 praktikanter er 116 studerende dimitteret fra centeret: 93 studerende fra kurset i digitale færdigheder og 23 studerende har gennemført 6 måneder af basal IT-træning.

Efter gennemførsel af kurser og træning modtager eleverne certifikater. Certifikaterne er statsanerkendte og er et krav i mange jobansøgninger.

‘Det statsanerkendte IT-kvalifikationskursus er et krav for at blive overvejet til mange jobs. Grundet WindowMasters støtte har disse CASP-studerende nu chancen for at forfølge mange af de samme muligheder som børn fra privilegerede baggrunde. Vi er meget taknemmelige’ - Manju Upadhyay, Project Manager, CASP Delhi Unit

Om de 2 stipendiemodtagere: Sarah og Anna

Sarah er på sit tredje år af Computer Engineering-studiet. Sarah er forældreløs og bor med sin tante. Selvom hun er støttet af sin familie, er der ikke nogen midler til hendes uddannelsesmæssige udgifter. Stipendiet hjælper hende med at fortsætte hendes uddannelse og hendes socialrådgiver rapporterer, at hun er kvik og klarer sig godt.

Anna er også på sit tredje år af Engineering. På trods af mange forhindringer og mangel på støtte i sit hjem og samfund fortsætter hun med at forfølge en grad i Telekommunikation. Hun har fået venner på skolen, som hun studerer med.

Anna mistede sin mor i en ung alder og hendes sagsbehandler bemærker, at hun fortsat er meget fokuseret på sine studier på trods af mangel på støtte i hendes hverdag. Stipendiet, som hun modtager, lader hende fortsætte sine studier.

Mere fra WindowMaster A/S

WindowMaster A/S

http://www.windowmaster.dk/

WindowMaster skaber sunde, sikre og bæredygtige indeklimaløsninger i bygninger, til glæde for de mennesker som arbejder og opholder sig der. Det sker ved automatisk at ventilere rummene med masser af frisk luft, gennem vinduer i facade og tag.Vi tilbyder byggebranchen en fremsynet og fleksibel løsning i højeste kvalitet, i form af vores intelligente vinduesåbnere og kontrolsystemer til naturlig ve…

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere