23.11.2018  |  Klima, miljø og energi

Nyt whitepaper løser paradoks i byggeindustrien

Indhold fra partner Hvad er dette?

Væksten i nye, smarte løsninger til byggeriet er eksploderet de seneste år. Intelligente løsninger forbedrer oplevelsen for brugerne i bygningen og reducerer energiforbruget. Men et nyt whitepaper forklarer, at mange smarte løsninger opererer i siloer.

WindowMaster har netop publiceret et nyt whitepaper, der sætter fokus på udviklingen i smarte teknologier til bygninger, og hvordan disse løsninger kan hjælpe med at reducere energiforbruget.

Det nye whitepaper viser, at anvendelsen af intelligente løsninger i bygninger er steget med mere end 20% om året i de sidste mange år, og at anvendelsen forventes at udvikle sig eksponentiel fremadrettet. Men ny research viser, at mange i dag ikke opnår det forventede resultat, når der specificeres smarte løsninger, simpelthen fordi de mange løsninger ikke arbejder sammen.

En ny publikation fra Navigant Research konkluderer: ”Individuelle forbedringer kan udgøre 5-15% i energibesparelser i bygninger når de opereres i siloer. Den koordinerede digital drift af alle bygningssystemer kan opnå besparelser på 35% eller mere”.

Byggebranchen spiller en central rolle i kampen mod klimaændringer, idet energiforbruget i

bygninger i dag udgør 40% af det samlede globale forbrug. I det nye whitepaper forklares det, hvordan smarte og integrerede løsninger kan bidrage til at reducere CO2-udledning og energiforbruget fra bygninger.

Hent det gratis whitepaper her: https://www.windowmaster.dk/integrerede-bygningsloesninger

Mere fra WindowMaster A/S

WindowMaster A/S

http://www.windowmaster.dk/

WindowMaster skaber sunde, sikre og bæredygtige indeklimaløsninger i bygninger, til glæde for de mennesker som arbejder og opholder sig der. Det sker ved automatisk at ventilere rummene med masser af frisk luft, gennem vinduer i facade og tag.Vi tilbyder byggebranchen en fremsynet og fleksibel løsning i højeste kvalitet, i form af vores intelligente vinduesåbnere og kontrolsystemer til naturlig ve…

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere