15.08.2019  |  Klima, miljø og energi

Miljøministeren på DAKOFAs Årskonference

Indhold fra partner Hvad er dette?

Ved DAKOFAs Årskonference 2019, som finder sted den 19. september i Aalborg, vil den nyudpegede miljøminister, Lea Wermelin, deltage ved to af dagens programpunkter.

For det første vil ministeren markere regeringens politik på affalds- og ressourceområdet; herunder regeringens syn på cirkulær økonomi, intentionerne i den kommende, nationale affaldsplan samt indsatsen i forhold til forebyggelse og minimering af affaldsmængderne.

For det andet vil Lea Wermelin, sammen med medlemmer af Folketingets Miljøudvalg, modtage anbefalingerne fra konferencens afholdte workshops om fremtidens affalds- og ressourcehåndtering. De enkelte workshops vil omhandle henholdsvis plast, bioaffald, bygge- og anlægsaffald samt reparation og genbrug.

Det vil således være ministerens første optræden over for hele den danske affalds- og ressourcesektor, der som bekendt er repræsenteret i DAKOFAs medlemskreds. Du vil derfor have en enestående mulighed for at give dit bidrag til de kommende rammebetingelser for sektoren ved at deltage i DAKOFAs Årskonference 2019.

VEL MØDT!

(Du kan se programmet for og tilmelde dig DAKOFAs Årskonference 2019 ved at trykke hér)

Mere fra DAKOFA - Dansk Kompetencecenter for Affald og Ressourcer

DAKOFA - Dansk Kompetencecenter for Affald og Ressourcer

https://dakofa.dk/

  • dakofa@dakofa.dk
  • +45 3296 9022
  • Vesterbrogade 149, Bygning 8, 4. Sal. 1620 København

DAKOFAs fornemste opgave er at ruste den danske affalds- og ressourcesektor til at navigere i et dynamisk samfund og i en globaliseret verden. Nye rammebetingelser, øgede krav til ressourceeffektivisering, skærpede lovkrav og et ydre pres om stadige miljøforbedringer skaber behov for videndeling, information, erfaringsudveksling og innovation. DAKOFA opsamler såvel national som international…

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere