15.08.2019  |  Klima, miljø og energi

Miljøministeren på DAKOFAs Årskonference

Indhold fra partner Hvad er dette?

Ved DAKOFAs Årskonference 2019, som finder sted den 19. september i Aalborg, vil den nyudpegede miljøminister, Lea Wermelin, deltage ved to af dagens programpunkter.

For det første vil ministeren markere regeringens politik på affalds- og ressourceområdet; herunder regeringens syn på cirkulær økonomi, intentionerne i den kommende, nationale affaldsplan samt indsatsen i forhold til forebyggelse og minimering af affaldsmængderne.

For det andet vil Lea Wermelin, sammen med medlemmer af Folketingets Miljøudvalg, modtage anbefalingerne fra konferencens afholdte workshops om fremtidens affalds- og ressourcehåndtering. De enkelte workshops vil omhandle henholdsvis plast, bioaffald, bygge- og anlægsaffald samt reparation og genbrug.

Det vil således være ministerens første optræden over for hele den danske affalds- og ressourcesektor, der som bekendt er repræsenteret i DAKOFAs medlemskreds. Du vil derfor have en enestående mulighed for at give dit bidrag til de kommende rammebetingelser for sektoren ved at deltage i DAKOFAs Årskonference 2019.

VEL MØDT!

(Du kan se programmet for og tilmelde dig DAKOFAs Årskonference 2019 ved at trykke hér)

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere