DAKOFA - Dansk Kompetencecenter for Affald og Ressourcer

dakofa.dk/

  • dakofa@dakofa.dk
  • +45 3296 9022
  • Vesterbrogade 149, Bygning 8, 4. Sal. 1620 København

Branche/Sektor:

Affald/genanvendelse, Andre Serviceydelser, Organisationer/NGO

Om

DAKOFAs fornemste opgave er at ruste den danske affalds- og ressourcesektor til at navigere i et dynamisk samfund og i en globaliseret verden. Nye rammebetingelser, øgede krav til ressourceeffektivisering, skærpede lovkrav og et ydre pres om stadige miljøforbedringer skaber behov for videndeling, information, erfaringsudveksling og innovation.
 
DAKOFA opsamler såvel national som…

Læs mere  

Om

DAKOFAs fornemste opgave er at ruste den danske affalds- og ressourcesektor til at navigere i et dynamisk samfund og i en globaliseret verden. Nye rammebetingelser, øgede krav til ressourceeffektivisering, skærpede lovkrav og et ydre pres om stadige miljøforbedringer skaber behov for videndeling, information, erfaringsudveksling og innovation.
 
DAKOFA opsamler såvel national som international viden og erfaringer og udvikler, koordinerer og afholder seminarer, konferencer, netværksmøder og workshops, hvor læring og innovation er i fokus. Kompetencecenterets fagområder dækker hele affalds- og ressourceområdet, herunder renere teknologi, produktorienteret miljøindsats, affaldsforebyggelse og ressourceeffektivitet.
 
DAKOFAs ca. 250 medlemmer omfatter bl.a. centrale og lokale myndigheder, private organisationer, forskningsinstitutioner, kommunale og fælleskommunale affaldsselskaber, affaldsproducenter, affaldsbehandlere, vognmænd, rådgivere og leverandører inden for affaldsområdet.
 
DAKOFA betragtes som den eneste forening på området, hvor både private og offentlige medlemmer kan mødes på neutral grund og udveksle erfaringer og synspunkter i et apolitisk forum. 

Kontaktpersoner

Annette Braunstein

Souschef

Events

Konference 27 Aug 2019

Bygge- og anlægsaffald - viden og erfaringer du ikke kan undvære!

På denne konference vil du blive godt klædt på til at kunne bidrage i egen organisation til udvikling og omstilling mod mere og bedre genbrug og genanvendelse af bygge- og anlægsaffaldet.

09.00 B!NGS, Vesterbrogade 149, 1620 København V
Kursus 02 Sep 2019

Kursus i bæredygtig jordhåndtering

Hvert år håndteres store mængder overskudsjord i Danmark. Det kan være svært at gennemskue, hvordan den bedste økonomiske og miljømæssige håndtering opnås. På dette kursus lærer du om strategiske, tekniske og juridiske værktøjer til bæredygtig håndtering.

09.00 Hotel OPUS Horsens, Egebjergvej 1, 8700 Horsens
Seminar 05 Sep 2019

Håndtering og genanvendelse af restprodukter fra affaldsforbrændingsanlæg

I en CØ-kontekst bør vi forbrænde mindre mængder affald, hvis der eksisterer bedre alternativer. Men da det ikke altid er tilfældet, har forbrændingsanlæggene nu fornyet fokus på at skulle minimere resporduktet og et mål om øget kvalitet og genanvendelse

09.00 DAKOFA, Vesterbrogade 149, Bygning 8, 4. sal, 1620 København V.
Konference 19 Sep 2019

DAKOFA Årskonference 2019 - Nye tider for affaldssektoren!

Danmark skal trække i arbejdstøjet, hvis EU-målene skal nås! Der skal ske en markant stigning i genbrug og genanvendelse, og der skal udvikles nye systemer og teknologier, hvis vi skal se en højere kvalitet – og herved bidrage til cirkulære kredsløb.

09.00 Hotel Comwell Hvide Hus Aalborg, Vesterbro 2, 9000 Aalborg

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere