23.10.2019  |  Klima, miljø og energi

Nedtællingen til Designing for Sustainability er begyndt

Indhold fra partner Hvad er dette?

Nedtællingen til Designing for Sustainability er begyndt, for nu er der kun en måned til, at konferencen om rejsen til bæredygtighed løber af stablen. Du kan stadig nå at købe en billet!

I morgen er der fire uger til, at Designing for Sustainability går løs - en konference der sætter spot på rejsen til bæredygtighed.

“Vi har inviteret de eksperter, der virkelig inspirerer os - blandt andet den efterspurgte disruption-guru Erick Thürmer, CEO Thürmer Tools og firstmover Solitaire Townsend, medstifter af Futerra. Så hvis du tør du at blive disrupted, og har eller skal have fokus på bæredygtighed, så skal du med,” fortæller Loa Worm, direktør for strategi og udvikling hos FSC Danmark.

Konferencen afholdes den 21. november kl. 09:30 - 15:30 i Aller Huset, København.

Læs programmet her

Du kan sikre din billet her

Vi glæder os meget til en inspirerende dag.
 

Mere fra FSC® Danmark

FSC® Danmark

https://dk.fsc.org

  • info@fsc.dk
  • 88709518
  • Ryesgade 9, 2. tv, 8000 Aarhus C - (FSC® F000208)

FSC Danmark er det danske kontor for FSC-mærket - mærknings- og certificeringsordningen til træ og papir fra bæredygtige skove og ansvarlige kilder. I FSC Danmark arbejder vi med at fremme kendskabet til og brugen af FSC-mærket gennem kampagner, rådgivning, politisk arbejde og oplysningsarbejde.

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere