18.03.2020  |  Klima, miljø og energi

Nu bliver det nemmere at skifte oliefyret ud på Sydfyn

Indhold fra partner Hvad er dette?

Står det til SEF Energi skal det være både nemmere og billigere for de sydfynske borgere at skifte oliefyret ud med et mere klimavenligt varmeanlæg. Derfor har den sydfynske energivirksomhed nu valgt at lancere et helt nyt koncept: SEF Nærvarme. For en fast abonnementspris om måneden får kunden installeret luft til vand-varmepumpe – helt uden uforudsete udgifter.

Flere og flere danskere vælger en grønnere og mere klimavenlig varmekilde til deres bolig. Men 140.000 danske forbrugere har stadig et oliefyr stående i deres hjem. Det skal der gøres noget ved, hvis det står til SEF Energi.

“Vi vil gerne hjælpe de sydfynske borgere til at vælge en mere klimavenlig løsning, som samtidig gavner deres privatøkonomi,” siger Claus Holm Andersen, der er kunde- og markedschef i SEF.

Abonnement er mere overskueligt

Derfor lancerer SEF nu et nyt koncept, de kalder SEF Nærvarme, hvor man som kunde får skiftet sit gamle oliefyr ud med en luft til vand-varmepumpe. Det er en totalløsning, hvor det eneste kunden skal gøre er at betale en engangsydelse på 7.500 kr. og et månedligt abonnement til en fast lav pris for at få opvarmet sin bolig med en varmepumpe.

“Hele abonnementsløsningen handler om, at mange har en travl hverdag, hvor det at skulle investere i et nyt varmeanlæg, sørge for installation og få det hele til at fungere er en meget kompleks og gennemgribende beslutning,” siger Claus Holm Andersen og tilføjer, at det tilmed hurtigt kan blive dyrt.

“Nogle vil selvfølgelig gerne eje deres varmeinstallation selv. Men vi tror egentlig på, at de fleste i bund og grund bare gerne vil have sikkerhed for, at deres varme fungerer, og at de i øvrigt ikke skal stå for noget,” understreger han.

Med SEF Nærvarme får kunderne nemlig alle fordelene ved at have en varmepumpe – men undgår at investere mange tusind kroner i et nyt varmeanlæg, sørge for håndværkere, service og drift. Alt det ordner SEF.

Fakta - 7 fordele ved SEF Nærvarme

  1. Du er med til at nedsætte forbruget af fossile brændstoffer
  2. Du får grønnere varme på abonnement – det er let
  3. Lavere varmeudgifter, hvis du skifter fra oliefyr til varmepumpe
  4. Der er ingen uforudsete udgifter – SEF klarer service
  5. 100 % driftssikkerhed – SEF tager risikoen
  6. Nem og hurtig installation – SEF klarer processen fra installation til drift
  7. Bedre energimærkning af dit hus og derved større værdi af boligen

SEF gør en aktiv indsats for at indfri FN’s verdensmål for bæredygtig udvikling.

Vil gerne give noget tilbage til Sydfyn

SEF er den eneste energiudbyder i Danmark med en abonnementsløsning på varmepumpe, hvor el-forbruget er inkluderet i prisen. Det handler dels om at gøre skiftet fra oliefyr til varmepumpe så overskueligt som overhovedet muligt for de sydfynske kunder. Men det handler også om, at SEF gerne vil tage ansvar og løfte klimaopgaven lokalt.

“Det er helt sikkert en stor investering for os at tilbyde SEF Nærvarme, hvor kundens el-forbrug er regnet med i den faste abonnementspris. Men vi er jo en 112 år gammel energivirksomhed, som er afhængig af, at de mange kunder hernede ser os som det naturlige førstevalg,” siger Claus Holm Andersen.

“Og vi oplever virkelig en stor opbakning. Derfor vil vi også gerne give noget tilbage til de sydfynske kunder og hjælpe dem til at vælge en mere klimavenlig varmeløsning,” tilføjer han og understreger, at kunderne ud over en grønnere varme i deres hjem også vil opnå bedre energimærkning på deres bolig, når de vælger at udskifte det gamle oliefyr med en varmepumpe på abonnement.

Opfylder FN verdensmål – SEF tager ansvar!

Sammen om et grønnere Sydfyn er SEF’s motto. Og det er ikke tilfældigt! Klimaet står højt på dagsordenen på Sydfyn – ikke bare for SEF, men også for en stor del af de sydfynske borgere.

“Folk leder efter små virkemidler i deres dagligdag, hvor de kan være med til at gøre en forskel. Og ved at få skiftet oliefyret ud med en varmepumpe på abonnement, kan folk tage del i den grønne omstilling – uden nogen dyr eller kompleks investering,” siger Claus Holm Andersen.

Som en ansvarlig energivirksomhed har SEF derfor valgt, at varmepumpens energi primært baseres på vindstrøm.

“Den mængde strøm, som en varmepumpe bruger, er i forvejen meget lav. Men vi vil gerne hæve barren endnu mere. Derfor har vi valgt, at vindstrøm er den primære energikilde,” forklarer han.

Ambitionerne er høje i den sydfynske energikoncern. Ifølge SEF’s administrerende direktør, Anders J. Banke, handler det altsammen om at tage ansvar for samfundet. SEF gør nemlig en aktiv indsats for at indfri FN’s verdensmål for bæredygtig udvikling.

“Jeg mener oprigtigt, at vores branche har en stor mulighed og dermed også et stort ansvar for at gøre den her planet til et grønnere sted. Og i SEF skal vi derfor tage vores del af ansvaret – blandt andet ved at være med til at stoppe forbruget af fossile brændstoffer og være en aktiv del i at opfylde verdensmålene,” siger Anders J. Banke og tilføjer:

“Og SEF Nærvarme er et godt skridt på vejen.”

Mere fra SEF A/S

SEF A/S

https://www.sef.dk/

  • sef@sef.dk
  • 62 20 11 20
  • Fåborgvej 44, 5700 Svendborg

Bæredygtighed, miljørigtige energiformer og anvendelse af energi rationelt er 3 stærke mantraer i SEF A/S. Vi tilbyder stærke og fremtidsorienterede løsninger til kunderne. Vores investeringer i miljørigtige energiformer danner fundamentet for nye muligheder og en bæredygtig udvikling inden for energiforsyning. Vi er optagede af at inspirere vores kunde…

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere