Nu kæmper 1.000 medlemmer af REFOOD mærket mod madspild

I slutningen af november måned rundede foreningen REFOOD mærket, medlem nr. 1.000.

Fordelingen af medlemmer i Danmark.

Foreningen, der har eksisteret siden 2014, arbejder for visionen om en bæredygtig fødevaresektor, præget af mindre ressourcespild og mere genanvendelse, og bidrager med konkrete initiativer, der understøtter medlemmernes kommunikation og branding af deres egen indsats.

REFOOD mærket har oplevet en jævn medlemstilgang lige siden begyndelsen, hvilket der måske er en forklaring på i følge Katrine Storgaard, direktør i foreningen”selvom der er tendens til metal-træthed i branchen overfor ordet madspild, så er den stadigt store tilgang af medlemmer efter 5 år, et udtryk for at denne dagsorden stadig er meget aktuel i fødevarebranchen. Mindre madspild ér en del af løsningen på den klimaudfordring vi står midt i – og det er en dagsorden vi alle sammen kan forstå og bidrage til, lige meget hvor vi står i fødekæden”

Stifterne bag REFOOD mærket er L&FUnilever Food SolutionsAgro Business ParkStopSpildAfMad og Daka ReFood. Foreningen udgav i oktober måned bogen ”Retake Your Foodwaste”.  Bogen byder ind på agendaen om mindre madspild, men ud fra et professionelt perspektiv, med fokus på kreativt at udnytte alt af de råvarer, man har til rådighed i langt højere grad, end det er tilfældet mange steder i dag.

01.11.2024Daka Denmark A/S

Sponseret

Daka ReFood åbner fabrik på Sjælland

17.06.2024Daka Denmark A/S

Sponseret

Mommark Marina Seaside Bistro modtager Årets Medlem-pris fra REFOOD-mærket

04.06.2024Daka Denmark A/S

Sponseret

Mommark Marina Seaside Bistro udnævnt som Årets medlem af REFOOD mærket 2024

31.05.2024Daka Denmark A/S

Sponseret

MÆRKNINGSORDNING UDVIDER FESTIVALENS MADSPILDSSAMARBEJDE

04.12.2023Daka Denmark A/S

Sponseret

Organisk gødning giver harmoniske juletræer

29.09.2023Daka Denmark A/S

Sponseret

Ufattelige mængder mad går stadig til spilde - kan detailhandlen gøre mere, hurtigere?