11.09.2019  |  Klima, miljø og energi

Ny ambitiøs konference samler designbranchen

Indhold fra partner Hvad er dette?

FSC Danmark og Mad & Bolig har i samarbejde med designbranchen skabt konferencen Designing for Sustainability, som skal samle møbelbranchen, tekstilbranchen og designbranchen om arbejdet med grøn omstilling.

På dagen kan du opleve nogle af de mest inspirerende og vidende keynotes og eksperter blandt andet den efterspurgte disruption-guru Erick Thürmer, CEO Thürmer Tools og firstmover Solitaire Townsend, medstifter af Futerra. 

På programmet er der ærlig snak om:     

  • Grønne tendenser 
  • Hvordan man integrerer bæredygtighed i hele ens virksomhed og inspirerer medarbejdere og ledelse
  • Hvordan bæredygtighed bliver en del af ens brand – og hvorfor det bør være det
  • Hvordan man kortlægger sin rejse mod bæredygtighed – helt lavpraktisk og håndgribeligt

Se de andre keynotes og det fulde program her

Netværk og nye designs
Konferencen er målrettet direktører, CSR-ansvarlige og branding- og kommunikationsansvarlige i organisationer, som arbejder med – eller er nysgerrige på – grøn omstilling. Dagen byder derfor også på masser af tid til at netværke med branchens kollegaer.
 
Konferencen foregår samme dag som FSC Design Award, så der vil være mulighed for at tage et kig på nye bæredygtige designs fra design- og arkitektstuderende.

Konferencen afholdes den 21. november kl. 09:30 - 15:30 i Aller Huset, København. 

Køb billet her.
 

Mere fra FSC® Danmark

FSC® Danmark

https://dk.fsc.org

  • info@fsc.dk
  • 88709518
  • Ryesgade 9, 2. tv, 8000 Aarhus C - (FSC® F000208)

FSC Danmark er det danske kontor for FSC-mærket - mærknings- og certificeringsordningen til træ og papir fra bæredygtige skove og ansvarlige kilder. I FSC Danmark arbejder vi med at fremme kendskabet til og brugen af FSC-mærket gennem kampagner, rådgivning, politisk arbejde og oplysningsarbejde.

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere