30.10.2018  |  Medarbejder

Ny casesamling om kvinder i ledelse

Indhold fra partner Hvad er dette?

Ti danske topledere giver deres bud på, hvordan vi får flere kvinder i ledelse. Hent inspiration hos bl.a. Novozymes, Sydbank og Flying Tiger Copenhagen.

Hvordan får vi flere kvinder ind på de danske ledelsesgange og i bestyrelserne? Det giver en række administrerende direktører og bestyrelsesformænd – fem kvinder og fem mænd – deres bud på i en ny casesamling, som erhvervsminister Rasmus Jarlov og ligestillingsminister Eva Kjer Hansen netop har offentliggjort.

Mange virksomheder efterspørger inspiration og redskaber til, hvordan de kan arbejde med at få flere kvinder i ledelse. Derfor har regeringen taget initiativ til at udvikle cases med konkrete eksempler på, hvordan danske topledere arbejder målrettet på at opnå en balanceret kønsfordeling i deres virksomheds ledelse.

Casesamlingen består af ti interviews, hvori toplederne deler deres konkrete erfaringer og tiltag i de meget forskellige virksomheder, de står i spidsen for.

Find casesamlingen på Samfundsansvar.dk

Mere fra Erhvervsstyrelsen

Erhvervsstyrelsen

www.samfundsansvar.dk

Erhvervsstyrelsen arbejder for at skabe gode rammevilkår for en ansvarlig og bæredygtig økonomisk udvikling. Styrelsen koordinerer implementeringen af regeringens handlingsplan for virksomheders samfundsansvar (2012-15). Læs mere på samfundsansvar.dk. Erhvervsstyrelsen arbejder for at fremme grøn omstiling af dansk erhvervsliv. Læs mere på groenomstilling.erhvervsstyrelsen.dk

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere