07.10.2019  |  Klima, miljø og energi

Ny dansk rapport om FSC’s bidrag til SDG’erne

Indhold fra partner Hvad er dette?

FSC Danmark udgiver ny rapport med fokus på, hvordan FSC og FSC-certificerede produkter bidrager til FN’s verdensmål – SDG’erne.

Sidste år lancerede FSC platformen Together We are FSC, hvor FSC og verdensmålene kobles sammen gennem beskrivelser samt historier, billeder og videoer fra verdens skove. For at give danske organisationer og virksomheder et hurtigt overblik over, hvordan FSC bidrager til 14 ud af 17 verdensmål har FSC Danmark udgivet en ny rapport på dansk. Rapporten beskriver, hvordan FSC-certificerede skove spiller en væsentlig rolle i den bæredygtige globale udvikling. I rapporten kan man derfor læse, hvordan FSC bidrager til de overordnede mål såvel som delmålene. Der er konkrete eksempler på, hvilke FSC-krav og standarder der sikrer, at FSC bidrager til opfyldelse af SDG’erne.

Rapporten kan bruges som værktøj for folk, der arbejder med CSR, compliance og markedsføring, og for alle, der søger inspiration og ny viden.

Download rapporten her.
Læs mere om Together We are FSC her.

Mere fra FSC® Danmark

FSC® Danmark

https://dk.fsc.org

  • info@fsc.dk
  • 88709518
  • Ryesgade 9, 2. tv, 8000 Aarhus C - (FSC® F000208)

FSC Danmark er det danske kontor for FSC-mærket - mærknings- og certificeringsordningen til træ og papir fra bæredygtige skove og ansvarlige kilder. I FSC Danmark arbejder vi med at fremme kendskabet til og brugen af FSC-mærket gennem kampagner, rådgivning, politisk arbejde og oplysningsarbejde.

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere