28.04.2011  |  Supply chain

Ny grøn håndbog gør det lettere at være miljøvenlig

En ny grøn håndbog skal hjælpe virksomheder med at få deres leverandører til at tænke mere miljøvenligt.

Miljøminister Karen Ellemann lancerer en håndbog til danske firmaer i blandt andet tekstilindustrien. Bogen skal hjælpe virksomhederne med at få deres leverandører andre steder i verden til at producere mere miljøvenligt.

”Danske virksomheder står overfor en stor udfordring, når de skal have deres miljøansvar til at virke hos leverandører og samarbejdspartnere i udviklingslande og vækstøkonomier. Jeg vil gerne bidrage til at gøre det let og attraktivt at være grøn virksomhed. Denne håndbog er et vigtigt arbejdsredskab til at nå målet,” siger Karen Ellemann om bogudgivelsen.

Med konkrete eksempler i hånden kan danske virksomheder nu nemmere inspirere deres leverandører i andre lande til at tage et miljøansvar. For eksempel ved at udfase forbruget af farlige kemikalier og minimere mængden af restprodukter. Håndbogen indeholder blandt andet en række gode eksempler på, hvordan det kan være en god forretning at tage miljøhensyn i produktionen.

- SRR

Mere fra Signe

Signe Riisager Raskmark

Se profil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere