25.12.2020  |  Strategi & ledelse

Ny guide til social inklusion sendes nu i høring

Indhold fra partner Hvad er dette?

Hvordan styrker du socialt ansvar i dine byggeprojekter? Og hvilke konsekvenser har det for parterne i et byggeri, om du vælger at bruge beskæftigelsesklausuler eller frivillige partnerskabsaftaler? Ny Guide til Social Inklusion skal gøre det lettilgængeligt at sikre socialt ansvar på dine byggeprojekter. Send os dit høringssvar til guiden nu.

Hvordan styrker du socialt ansvar i dine byggeprojekter? Og hvilke konsekvenser har det for parterne i et byggeri, om du vælger at bruge beskæftigelsesklausuler eller frivillige partnerskabsaftaler? Det skal en ny beskæftigelsesklausul, som Foreningen for Byggeriets Samfundsansvar har udarbejdet i samarbejde med bl. a. Enemærke & Petersen A/S, nu give et bud på.

På en indledende workshop blev der d. 20. august udarbejdet ni anbefalinger til indholdet af en ny beskæftigelsesklausul, som nu lanceres.

Budskabet fra deltagerne på workshoppen er klart: For at få succesfulde aftaler, handler det om at udarbejde en aftale fra start med en klar arbejdsfordeling baseret på dialog parterne imellem. De ni anbefalinger er blevet til en foreløbig udgave af en klausul, som kan bruges af bygherrer, der ønsker at skabe merværdi for både de involverede virksomheder og lokalområdet gennem social beskæftigelse.

Klausulen sendes nu i høring, hvorefter den endeligt lanceres i det nye år. Høringssvar modtages på info@fbsa.dk, helst inden jul, og senest d. 4. januar 2021.

Download den foreløbige udgave af Guide til Social Inklusion her

Mere fra Foreningen for Byggeriets Samfundsansvar (FBSA)

Foreningen for Byggeriets Samfundsansvar (FBSA)

http://byggerietssamfundsansvar.dk/

Foreningen for Byggeriets Samfundsansvar (FBSA) arbejder for at gøre ordentlige arbejdsforhold og bæredygtige løsninger til helt centrale elementer for sund konkurrence i ejendoms-, bygge- og anlægsbranchen.FBSA tager udgangspunkt i samfundsansvar som en kilde til merværdi i den enkelte virksomhed. Private og offentlige organisationer på tværs af værdikæden i byggeriet kan styrke deres tilgang til…

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere