29.10.2020  |  Samfund

NY RAPPORT: Covid-19 har øget mængden af e-affald og skabt efterspørgsel efter nyt, mobilt IT-udstyr

Indhold fra partner Hvad er dette?

Resultaterne fra den nyligt publicerede rapport, 'The State of Business IT 2020' viser, at mens flere virksomheder anskaffer nyt, fleksibelt IT-udstyr til hjemmearbejde, øges mængden af stationært udstyr, der nu betragtes som overflødigt.

Rapporten ‘The State of Business IT 2020’ har undersøgt statussen hos virksomheder og deres IT I kølvandet på Covid-19 og tager udgangspunkt i, hvordan virksomheder på tværs af Europa har tilpasset sig den nye virkelighed.Mange virksomheder har gennemgået en hurtig digital transformation, som ikke var planlagt på forhånd, hvilket har medført uforudsete omkostninger, som har tvunget virksomhederne til at strække deres IT-budgetter.

Ligeledes har den digitale transformation resulteret i, at mængden af e-affald er vokset, fordi stationære PC'ere nu ikke længere er nødvendige for udførslen af vores arbejde.
 

Rapporten konkluderer blandt andet, at 84% af de adspurgte virksomheder har anskaffet nyt IT-udstyr for at understøtte hjemmearbejde under pandemien, og at 29% af stationære PC'ere nu betragtes som overflødige.

Rapporten undersøger tre overordnede temaer:

  • Fleksibelt arbejde og Covid-19's indvirkning
  • Elektronisk affald og behovet for bæredygtig IT
  • Adgang vs. ejerskab - en ny måde at anskaffe og administrere IT på


Læs hele rapporten ved at tilgå filen nedenfor. 

Mere fra 3stepIT

3stepIT

https://dk.3stepit.com/

Bæredygtighed er ikke kun noget vi som virksomhed går ind for - det er grundlaget og kernen for hele vores virksomhed. Hos 3stepIT betyder corporate responsibility, at vi konstant udvikler vores virksomhed for at blive så miljømæssig, økonomisk og socialt ansvarlige som muligt. Vi ønsker at skabe en åben og ærlig dialog med vores kunder, partnere og medarbejdere omkring.Vi tager ansvar for vo…

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere