03.06.2022  |  Klima, miljø og energi

3stepIT’s Annual & Sustainability Report 2021

Indhold fra partner Hvad er dette?

Hybridarbejde, CO2-rapportering og datasikkerhed – listen er lang over områder og emner, der for alvor blev en fasttømret del af virksomheders hverdag i 2021. Vi tror på, at forandring bringer nye muligheder med sig, og at teknologi i mange tilfælde er svaret. Vi hjælper vores kunder med at navigere i det komplekse landskab af bæredygtighed, compliance og datasikkerhed, så de får mest ud af deres IT.

Det er vores over 25 års erfaring i at udbyde Technology Lifecycle Management, der gør, at vi i dag er stolte af at kunne give virksomheder adgang til moderne, sikker og kompatibel teknologi, samtidig med at virksomhederne opnår målbare besparelser i CO2 og e-affald.

Over 2,3 millioner enheder er under vores administration i dag, og alene sidste år opnåede vores kunder tilsammen en besparelse på over 91.000 ton CO2 og 1.300 tons e-affald gennem vores TLM-løsning. Det er et tal vi er stolte over, og som er et tydeligt bevis på, at man som virksomhed kan bidrage aktivt i kampen mod klimaændringerne.

Disse tal og meget andet er netop lanceret i vores Annual & Sustainability Report for 2021.
Her kan vi bl.a. fortælle at:

  • Koncernens omsætning steg med 4,8% til 694,2 millioner euro
  • 562.000 enheder blev behandlet i vores remarketing centre, hvilket er rekordhøjt
  • Et partnerskab med spanske Caixabank er blevet etableret for at accelerere væksten af vores joint venture med BNP Paribas
  • Vores nye og topmoderne remarketing center åbnede i Växjö i Sverige
  • Vores medarbejdertilfredsscore var blandt de 25% bedst-præsterende virksomheder i Finland

CEO for 3stepIT Group, Carmen Ene, siger: ”Der findes ikke nogen virksomheder, som ikke er blevet berørt af de enorme, globale hændelser, vi oplever lige nu. Sammen tilpasser vi os en verden, hvor mennesker arbejder på nye måder, købsvaner ændrer sig, klimaændringerne er en operationel risiko og en digital revolution er på vej.

Hos 3stepIT ser vi det som vores fornemmeste opgave at fokusere på vores kunders behov ved at hjælpe dem med at reducere risici og vende forandring og usikkerhed til succes.

Jeg kunne ikke være mere taknemmelig over vores team af 3steppers, for alt det arbejde og energi, de lægger i at løse disse udfordringer for de virksomheder, der sætter deres lid til os, og over vores kunder for at tage ansvar for deres forretning.”

Download 3stepIT’s Annual & Sustainability Report 2021 her.

Mere fra 3stepIT

3stepIT

https://dk.3stepit.com/

Bæredygtighed er ikke kun noget vi som virksomhed går ind for - det er grundlaget og kernen for hele vores virksomhed. Hos 3stepIT betyder corporate responsibility, at vi konstant udvikler vores virksomhed for at blive så miljømæssig, økonomisk og socialt ansvarlige som muligt. Vi ønsker at skabe en åben og ærlig dialog med vores kunder, partnere og medarbejdere omkring.Vi tager ansvar for vo…

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere