08.04.2021  |  Strategi & ledelse

Nye medlemmer i Danmarks største partnerskab for CSR-rådgivning

Markedet for CSR-rådgivning vokser på både udbuds- og efterspørgselsssiden. Med nye medlemmer er partnerskabet CSR Advisors nu Danmarks største rådgiver enhed med fokus udelukkende på bæredygtighed og CSR.

Rådgivermarkedet inden for CSR og bæredygtighed i Danmark har i mange år haft et hul i midten. Groft forenklet har man kunnet vælge mellem de meget store konsulenthuse eller virksomheder med 1-3 rådgivere.

Fire virksomheder satte i 2019 ind for at skabe alternativet i midten, ved at etablere partnerskabet CSR Advisors DENMARK, der består af uafhængige konsulenter med mange års erfaring inden for CSR og bæredygtighed. I marts 2021 blev de fire til fem, da LEAD Sustainability, som udgøres af tre seniorrådgivere, gik ind i partnerskabet.

”Antallet af virksomheder, der sætter kursen mod en ny og mere bæredygtig forretningsmodel stiger, og det samme gør efterspørgslen på erfarne, strategiske kompetencer. Der er nok at forholde sig til som virksomhedsleder. Klimaudfordringer, CSR, bæredygtighed, ESG, verdensmål, cirkulær økonomi, producentansvar osv. Omverdenen har forventninger. Forbrugerne stiller krav. Medarbejderne søger mening. Bestyrelsen vil se resultater. Det er nogle af de afvejninger, virksomhederne skal gøre, og de skal hver især ramme det sweet spot, som betyder både kommerciel succes og værdi i den bredere sammenhæng,” skriver CSR Advisors i en pressemeddelelse. 

Med udvidelsen af partnerskabet består CSR Advisors DENMARK nu af 19 konsulenter med varierende CSR-profiler (fra både strategisk forretningsudvikling til socialøkonomisk virksomhed, kommunikation og rapportering) og udgør nu Danmarks største enhed af konsulenter med fokus udelukkende på CSR og bæredygtighed.

FAKTA

De fem virksomheder i CSR Advisors er: 

  • Konsulenthuset for Socialøkonomi
  • Green Network
  • Sustainable Business Solutions
  • CSR-rådgivning.dk
  • LEAD Sustainability

- EHS

Endnu ingen kommentarer - du kan starte debatten nedenfor.

Deltag i debatten

Du skal være registreret bruger og logget ind, for at kunne oprette kommentarer.

Mere fra CSR.dk - Forum for bæredygtig forretning

CSR.dk - Forum for bæredygtig forretning

www.csr.dk

CSR.dk – forum for bæredygtig forretning – er Danmarks eneste erhvervsmedie og community med dedikeret fokus på forretningsdrevet CSR. Medlemmer på CSR.dk kan bidrage aktivt med indhold og erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af CSR.dk. Vi udkommer dagligt på CSR.dk, ugentligt med nyhedsbreve samt fire gange om året med magasinet CSR Quarterly.

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere