22.05.2019  |  Klima, miljø og energi

Ragn-Sells og AMCS Group indgår partnerskab om intelligent flåde- og logistikoptimering

Indhold fra partner Hvad er dette?

Når vækst og bæredygtighed går hånd i hånd

Ragn-Sells har valgt AMCS Group som sin partner indenfor logistik- og transportplanlægning for at optimere virksomhedens indsamlinger af kommercielt-, bygge- og farligt affald. AMCS og Ragn-Sells samarbejder for øjeblikket om at implementere AMCS’ flådestyringsløsning hos Ragn-Sells.

“Efter en grundig undersøgelse af flere leverandører af transportoptimeringssoftware viste AMCS’ løsning sig at være den bedst egnede i forhold til Ragn-Sells’ operationelle behov”, udtaler Vidar Svenning Olsen, driftsdirektør hos Ragn-Sells.

Ragn-Sells har opbygget et omfattende driftssystem og netværk på logistikområdet, der giver rig mulighed for optimering. Denne optimering kommer virksomheden til gode i form af reducerede omkostninger, men samtidig – og måske endnu vigtigere – kommer denne optimering også miljøet til gode gennem et betydeligt lavere CO2-aftryk, som virksomheden afsætter.

“Affaldshåndtering og transport af affald stiller større krav til planlægning, når man sammenligner med almindelig distribution, og med et effektivt og brugervenligt interface er vi glade for at indgå et partnerskab med AMCS for at bevare fremtiden”, fortsætter Vidar Svenning Olsen, Ragn-Sells.

Den valgte AMCS-løsning består af et ruteplanlægningsmodul til forudgående optimering af stamruter, et driftsplanlægningsmodul til dynamisk ruteoptimering og rutevedligeholdelse, ad hoc-ordrer og optimering i realtid med live monitorering, inklusiv ETA-beregninger i realtid. Løsningen indeholder også adskillige mindre tillægskomponenter, der er med til at levere yderligere kapacitetsmuligheder - en mobil løsning til chauffører, en webportal for transportørerne og en live GPS-trackingportal.

AMCS er på globalt plan stærkt engageret i at hjælpe affaldshåndterings- og genvindingsvirksomheder med at reducere deres CO2-aftryk ved at optimere deres logistik- og transportaktiviteter. Ved at bruge softwareløsninger, såsom intelligent ruteoptimering, kan affalds- og genvindingsbranchen kombinere nutidens dagsorden for cirkulær økonomi med sine fremtidige CSR- og forretningsmål. Som Lasse Jiborn, chef for intelligent optimering hos AMCS, anfører:

“For AMCS er det spændende at arbejde sammen med Ragn-Sells om at sikre en mere effektiv fremtid med digital transformering og miljøvenlighed. Det er helt afgørende, at vigtige aktører såsom Ragn-Sells går forrest og viser vejen inden for affaldshåndteringsbranchen, som har vist sig tøvende i forhold til ændringer”.

Om AMCS:
AMCS er den førende leverandør af integreret software og køretøjsteknologi til affalds-, genvindings- og ressourcebrancherne. Vores afvigelsessystem, AMCS Platformen, er en Software as a Service (SaaS)-løsning, der leverer digital innovation til den fremspirende cirkulære økonomi på globalt plan. 

AMCS har hovedkvarter i Irland og 20 kontorer placeret rundt omkring i Europa, USA, Australien og Asien med cirka 500+ medarbejdere. Vi hjælper mere end 2.450 kunder med at reducere deres driftsomkostninger, forøge udnyttelsen af deres aktiver, optimere marginerne og forbedre kundeservicen. AMCS har en velrenommeret kundebase i 22 lande, som omfatter verdens førende virksomheder indenfor kommercielt, industrielt, kommunalt og beboelsesrelateret affald samt indenfor byggeri og nedrivning, papir- og plastichandel, affaldshåndteringsanlæg/deponering og aktiviteter indenfor formidling, håndtering af farligt affald og logistik.  

Om Intelligent Optimisation
Vores ruteoptimeringsløsning giver dig uendeligt mange muligheder og den bedst mulige forretningsværdi. Med vores løsning vil du opnå betydelige omkostningsbesparelser og et forbedret niveau for kundeservice i forhold til dine indsamlingsruter og affaldstransport. Den forbedrerede optimeringsevne spænder lige fra ruteoptimering til fuldt dynamisk og realtidsstyret optimering – alt sammen med det formål at styrke din virksomhed optimalt på et yderst konkurrencepræget marked.
Læs mere på vores website: https://www.amcsgroup.com/solutions/intelligent-optimisation/

Om Ragn-Sells:
Ragn-Sells er en privatejet koncernvirksomhed, der har beskæftiget sig med affaldshåndtering samt miljøløsninger og genvinding siden 1966. Selskabet indsamler, behandler og genvinder affald fra virksomheder og husholdninger i Danmark, Norge, Sverige og Estland.

Mere fra AMCS

AMCS

www.amcsgroup.dk

AMCS er den førende leverandør af integreret software og køretøjsteknologi til affalds-, genbrugs- og ressourcebranchen med mere end 40 års erfaring. Vi hjælper mere end 2450 kunder med at reducere deres driftsomkostninger, øge udnyttelsen af deres ressourcer, optimere deres bundlinje og forbedre kundeservicen.Vores ERP-software og SaaS-løsninger leverer digital innovation til den fremvo…

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere