12.12.2019  |  Samfund

Rapport: Jammerbugt er Danmarks bedste beskæftigelseskommune

Indhold fra partner Hvad er dette?

Dansk Arbejdsgiverforening (DA) har udgivet en ny rapport, som viser, at Jammerbugt Kommune er landets bedste til at skabe resultater på beskæftigelsesområdet. Hedensted og Lemvig er også i top tre.

Med den nye rapport har DA på ti forskellige punkter målt på, hvor effektive kommunerne er til at skabe resultater på beskæftigelsesområdet.

En sammenfatning af de ti punkter, som DA har målt på, viser, at Jammerbugt er den kommune i landet, som er bedst til at skabe resultater på beskæftigelsesområdet. Jammerbugt indtager førstepladsen, når det gælder om at få kontanthjælpsmodtagere til at søge job. Desuden har Jammerbugt også en top 5-placering i forhold til at få ledige i job.

To andre jyske kommuner, Hedensted og Lemvig, udmærker sig også med gode resultater. Hedensted Kommune er eksempelvis gode til at få kontanthjælpsmodtagere i småjob. Og Lemvig er gode til at igangsætte virksomhedsrettede indsatser over personer, som har været længe på offentlig forsørgelse.

Mere inspiration

Læs DA's rapport

Mere fra Cabi

Cabi

http://www.cabiweb.dk/

Som nonprofit videnshus arbejder Cabi for et socialt ansvarligt arbejdsmarked, hvor mennesker og virksomheder lykkes. Det gør vi ved at stille brugbar viden og operationelle værktøjer til rådighed for virksomheder og kommuner, der ønsker at fremme: Udsatte menneskers muligheder for job og uddannelse Udsatte medarbejderes muligheder for at blive i d…

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere