Samfundsansvar

Samfund

Stor udbredelse af nøgenkalendere i byggeriet

Kalendere, der udstiller kvinder som sexobjekter, hænger forsat i mange skurvogne i byggeriet trods flere år med fokus på sexisme og MeToo i resten af samfundet.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

CSR-rapport: PFA: Stærkt fokus på bæredygtighed og samfundsansvar i 2021

Med udmeldingen om en ambitiøs CO2-målsætning, en styrket indsats for at hjælpe sygdomsramte kunder & et øget fokus på det gode seniorliv blev 2021 et år, hvor PFA’s arbejde med bæredygtighed og samfundsansvar var i centrum. Se Rapport for samfundsansvar.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Kundebehov sætter strategisk retning for bæredygtighed

Bæredygtighed har indtaget en central plads i forretningsstrategien hos Lemvigh-Müller, hvis tiltag på området i høj grad er styret af kundernes behov. Det fremgår af virksomhedens CSR-rapport 2021.

Indhold fra partner

Samfund

Under Black Friday tæller The Body Shop de tal, som betyder noget

31 % af alle kvinder har været udsat for fysisk eller seksuel vold*, viser en global rapport fra WHO. Det skræmmende høje tal understreger, at mænds vold mod kvinder faktisk er en pandemi, og at vi må handle nu. Derfor vælger The Body Shop at tolke Black Friday på deres helt egen måde og sætte fokus på de tal, der betyder noget, i stedet for tilbud og rabatter. Det aktivistiske skønhedsbrand vil under Black Friday-ugen anvende deres butikker og digitale kanaler til at tale om mænds vold mod kvinder i Danmark og i verden, i samarbejde med LOKK.

Indhold fra partner

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere