04.12.2017  |  Menneskerettigheder

RICE lancerer nye produkter i partnerskab med UNICEF

Indhold fra partner Hvad er dette?

RICE og UNICEF markerer 1-års dag for partnerskabet med lancering af nye produkter til fordel for udsatte børn i krisesituationer. I løbet af partnerskabets første år har RICE solgt nok produkter til at forsyne 66.000 børn med rent vand i en hel måned.

RICE og UNICEF markerer 1-års dag for partnerskabet med lancering af nye produkter til fordel for udsatte børn i krisesituationer.

Et år er gået siden RICE præsenterede Cups of Hope og dermed indledte et tre-årigt CSR-samarbejde med UNICEF med fokus på at gøre en forskel for børn i nød. Og RICE fortæller med stolthed, at de i løbet af ét år har solgt nok produkter til at forsyne 66.000 børn med rent vand i en hel måned. Det svarer til 9,9 millioner liter rent vand til udsatte børn.

Social ansvarlighed er en del af RICE’s DNA, og det har altid været en stor prioritet hos virksomheden. RICE tror på en bedre verden – og tror på at gøre en forskel.

”Når kriserne raser verden over, er det altid børnene, der bliver hårdest ramt. De står ofte uden adgang til essentielle nødvendigheder som mad og rent drikkevand. Det kan være svært at bevare håbet om en bedre fremtid – her vil RICE være med til at gøre en forskel,” siger Charlotte Guéniau, grundlægger og kreativ direktør hos RICE.

Hope is Bright

Fokus for samarbejdet er, at støtte børn i krisesituationer – og give dem håbet om en bedre fremtid. I det tre år lange samarbejde med UNICEF udvikler RICE hvert år nye CSR-produkter. Den nye ”Hope is Bright” kollektion støtter UNICEF i at sikre, at udsatte børn kan få nødhjælp i form af rent vand og terapeutisk mad. UNICEF hjælper hvert år millioner af børn i nød med livsvigtige forsyninger og anden form for nødhjælp.

Ved hvert salg af Hope is Bright donerer RICE 1,5 euro – disse 1,5 euro kan skaffe for eksempel 1.800 liter rent vand eller 1 dagsration af nærende jordnøddemos til et barn i nød. Hope is Bright kollektionen består af nogle af RICE’s favorit-produkter, valgt med kærlighed for at tilføje skøn hverdagsmagi i hjemmet.

Hvert år deltager RICE aktivt i udviklingsprojekter og nødhjælpsarbejde verden over med budskabet: Ingen kan hjælpe alle, men alle kan hjælpe nogen.

Fakta:

  • Omkring 67 millioner børn er kronisk underernærede verden over. UNICEF hjælper hvert år millioner af børn, der lider af alvorlig underernæring.
  • Omkring 844 millioner mennesker har ikke adgang til basale vandforsyninger. Hvert år forsyner UNICEF flere millioner børn med rent drikkevand.
     

Mere fra UNICEF Danmark

UNICEF Danmark

www.unicef.dk

Om UNICEF DanmarkUNICEF Danmark blev stiftet i 1954 og er en af UNICEFs i alt 34 nationale komiteer. De nationale komiteer arbejder for at udbrede kendskabet til FNs Børnekonvention og for at samle penge ind til UNICEFs arbejde.I 2015 samlede UNICEF Danmark 218 millioner kroner ind til arbejdet for verdens fattige og nødlidende børn. Mange penge kommer fra vores faste bidragydere, som hver må…

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere