Nødhjælp

Samfund

100.000 måltider til Danmarks mest udsatte

På trods af smitterisikoen arbejder frivillige i de danske nødhjælpsorganisationer ufortrødent videre for at hjælpe de mest udsatte i Danmark. Det arbejde bakker Danish Crown nu op om ved at donere 100.000 måltider til fire hjælpeorganisationer.

Indhold fra partner

Samfund

Ny investering skal reducere massivt tab af fødevarer i Indien

I Indien er manglende lagerfaciliteter årsag til et betydeligt kornspild ved hver høst. Det medvirker til underernæring til trods for, at landet har en tilstrækkelig kornproduktion til at brødføde hele befolkningen. Derfor investerer IFU - via Danish SDG Investment Fund - 95 mio. kr. i Leap India Food & Logistics, som vil opføre 700.000 tons lagerkapacitet til korn. Investeringen kombinerer et attraktivt økonomisk afkast med bæredygtig udvikling.

Indhold fra partner

Menneskerettigheder

Førstehjælp fra fonde redder liv!

UNICEF rækker ud til erhvervsliv og fonde for at få støtte til nødhjælpsindsatsen efter cyklonen i Mozambique. Hempel Fonden går forrest med en stor donation.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Relief aid project points to future investment

Experience from the Deciphering the Relief Aid Market-project demonstrates that early investment in innovative partnerships is key to developing sustainable projects.

Indhold fra partner

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere