04.10.2017  |  Strategi & ledelse

Så er der åbent for tilmeldinger til CSR konferencen 2017 på Børsen

Indhold fra partner Hvad er dette?

Kom og vær med til at stille skarpt på ansvarlig ledelse og tillid i en verden i hastig forandring, når Dansk Erhverv, Erhvervsstyrelsen og FSR – danske revisorer inviterer til CSR-konferencen 2017 den 26. oktober fra 13-17 hos Dansk Erhverv på Børsen.

Der er fokus på ansvarlig ledelse og tillid i en verden i hastig forandring, når vi for fjerde år i træk inviterer til CSR konference på Børsen. Med inspiration i det manifest for ansvarlig ledelse, som blev lanceret i Davos under World Economic Forums topmøde i år, stiller konferencen skarpt på:

  • hvordan vi styrker tilliden til erhvervsliv og politikere i en tid præget af hastigt forandrende betingelser for at drive virksomhed;
  • hvordan virksomheder både kan være agile og træffe beslutninger, der harmonerer med virksomhedens langsigtede værdiskabelse og samfundets mål om social, miljømæssig og økonomisk velfærd;
  • hvad det kræver af konkrete handlinger fra virksomheder i form af bl.a. større gennemsigtighed om deres drift og ledelse.

På konferencen kan du blandt andre høre finansminister Kristian Jensen, Jakob Askou Bøss, der er Senior Vice President i DONG Energy, og Christian Hyldahl, adm. direktør i ATP fortælle om ansvarlig ledelse i et politisk, erhvervsmæssigt og investor perspektiv.

Du også mulighed for at zoome ind på udvalgte temaer på en af konferencens tre break-out sessions. I år med fokus på:

  • Langsigtede investeringer - har I investorernes tillid og ESG tal, der tæller?
  • Den nødvendig omhu (due diligence) – udfordringer og muligheder
  • Ansvarlig ledelse - hvilke strukturer skal vi ændre for at skabe større grobund for, at kortsigtede og langsigtede målsætninger går hånd i hånd?

Konferencen afsluttes vanen tro med en festlig kåring af vinderne af CSR Rapporteringsprisen 2017, som FSR – danske revisorer står bag.  

Vi glæder os til at byde dig velkommen.

Se program for hele eftermiddag og tilmeld dig her.

PS - hvis du har lyst til at gense højdepunkter fra sidste års konference så kig med her.

Mere fra FSR - danske revisorer

FSR - danske revisorer

www.fsr.dk

  • fsr@fsr.dk
  • 33939191
  • Kronprinsessegade 8, 1306 København K

FSR - danske revisorer er en brancheorganisation for godkendte revisorer i Danmark. Foreningen varetager revisorernes interesser fagligt og politisk. FSR - danske revisorer arbejder med virksomheders samfundsansvar i regi af foreningens udvalg for samfundsansvar og bæredygtighed, som bl.a. består af repræsentanter fra Beierholm, Deloitte, EY, KPMG og PwC. Udvalgets prim…

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere