14.12.2018  |  Klima, miljø og energi

SAS lancerer bæredygtigt Comfort Kit på Business Class

Fra midten af december kan rejsende på SAS Business Class nyde et nyt bæredygtigt SAS Comfort Kit med produkter fra udvalgte skandinaviske mærker.

Det skal være bæredygtigt at rejse med SAS – i hvert fald når det gælder det Comfort Kit, som ligger klar om bord på flyet for de rejsende på selskabets Business Class.

Læs også: NGO: Ni ud af ti flyselskaber er langt fra at nå klimamålene

Det nye SAS Comfort Kit indeholder

  • Toilettaske og øjenmaske fra Filippa K, som går efter en helt bæredygtig produktion i 2030. Moderne og stilfuld toilettaske i tre farver: petrol, nude og sort. Diskret, men heldækkende øjenmaske i sort.
  • Mundpleje fra Humble Co., der står bag en tandbørste med skaft af majsstivelse og naturlig tandpasta med frisk mintsmag.
  • Strømper fra Swedish Stockings, der bruger genbrugsmaterialer og miljøvenlige farvestoffer. Bløde og varme strømper i grafitgrå.
  • Hudpleje og læbepomade fra Verso Skincare, der som pioner udfordrer branchens konventioner. Produkterne er fremstillet med så få ingredienser som muligt for at mindske miljøbelastningen. Blødgørende hudcreme med diskret duft, som er tilpasset til klimaet og luftkvaliteten i kabinen. Læbepomade med forfriskende, svag pebermynte.
  • Ørepropper fra Swedsafe, der bruger et højt udviklet kvalitetskontrolsystem til at reducere klimaaftrykket. Diskret farve med perfekt pasform.

Kilde: SAS.

Fra midten af december lancerer SAS således deres nye bæredygtige Comfort Kit, der hedder ”Selected By SAS” og består af specielt udvalgte skandinaviske produkter.

"Vi er stolte over at kunne tilbyde vores rejsende noget eksklusivt, ekstra og unikt. Vores kunder værdsætter høj kvalitet, lokalt design og bæredygtige produkter. Flere af produkterne er desuden blevet designet specifikt til SAS, så de passer til vores kunder og til de ønsker, de har, når de flyver med os på Business Class", siger Michael Hansen, salgschef i Danmark.

Produkter skal sikre en behagelig rejse
SAS har en lang tradition for at samarbejde med skandinaviske designere. SAS Comfort Kit består af fem produkter fra fremtrædende, skandinaviske mærker, som SAS håber vil skabe den perfekte kombination af produkter til at gøre rejsen behagelig.

"Et af de vigtigste kriterier for vores nye SAS Comfort Kit er, at det skal være bæredygtigt. Eksklusivitet og bæredygtighed kan sagtens gå hånd i hånd, og det er noget, som flere af vores kunder også ønsker", siger Michael Hansen.

Læs også: EasyJet: samarbejde kan sikre eldrevne flyruter

SAS Comfort Kit vil lægge klar om bord til passagerer på SAS Business Class på langdistanceflyvninger mellem Skandinavien og USA eller Asien.

- JMA

Mere fra CSR.dk - Forum for bæredygtig forretning

CSR.dk - Forum for bæredygtig forretning

www.csr.dk

CSR.dk – forum for bæredygtig forretning – er Danmarks eneste erhvervsmedie og community med dedikeret fokus på forretningsdrevet CSR. Medlemmer på CSR.dk kan bidrage aktivt med indhold og erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af CSR.dk. Vi udkommer dagligt på CSR.dk, ugentligt med nyhedsbreve samt fire gange om året med magasinet CSR Quarterly.

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere