01.11.2017 | Klima, miljø og energi
Scandic indgår samarbejde med Too Good To Go
Scandic og Too Good To Go har indgået et samarbejde, der betyder, at danskerne nu kan hente overskydende mad fra hotelkædens 24 hoteller landet over til en reduceret pris.
Samarbejdet med Scandic er med til at vise, at man ikke kan være hverken for lille eller for stor til at være en del af Too Good To Go. Alle kan være med til at bekæmpe madspild”, siger Henrik Stampe, der er CSO hos Too Good To Go. Foto: Too Good To Go.
I fremtiden får danskerne mulighed for at sætte tænderne i maden fra en af Scandics morgenmadsbuffeter i eget hjem og til nedsat pris.
Det skyldes, at Scandic netop har indgået en aftale med virksomheden Too Good To Go, der arbejder for at reducere madspild:
”Det gør ondt på os, hver gang vi bliver nødt til at smide mad ud, som sagtens kunne være blevet spist samme dag. Derfor er vi rigtig glade for nu at kunne tilbyde vores overskudsmad via Too Good To Go”, siger Jens Christian Andersen, der er direktør for Food & Beverage hos Scandic.
Hos Too Good To Go er man også ganske tilfredse med det nye samarbejde:
”Vi er glade for at have alle med – det gælder både den lille café, de store supermarkedskæder og nu også en af de mest kendte hotelkæder. Samarbejdet med Scandic er med til at vise, at man ikke kan være hverken for lille eller for stor til at være en del af Too Good To Go. Alle kan være med til at bekæmpe madspild”, siger Henrik Stampe, der er CSO hos Too Good To Go.
Læs også: "Forretningmodellen skal vendes om, hvis vi skal bekæmpe madspild seriøst"
Samarbejde er led i en større strategi
For Scandic er den nye aftale et led i en større strategi om at reducere madspildet hos alle kædens hoteller:
”Madspild er meget højt på vores agenda. Inden for hotel- og restaurationsbranchen er vi allerede længst fremme, og dette tiltag er ét af flere, der skal være med til at reducere madspildet i vores køkkener. Det giver mening på alle måder, både økonomisk, socialt og for klimaet”, siger Jens Christian Andersen.
Scandic Aarhus City blev som det første Scandic hotel i Danmark en del af Too Good To Go den 14. februar 2017. Den generelle aftale for hele Scandic trådte i kraft den 15. september.
Samarbejdet har allerede resulteret i, at mere end 1.500 måltider er blevet hentet via appen, hvilket svarer til, at 1.845 kilo mad er blevet reddet fra skraldespanden.
- EL
Klima, miljø og energi

Aktører mangler rammer for investering i biodiversitet
15 erhvervsorganisationer efterspørger regler og definitioner for, hvordan man kan investere hensigtsmæssigt i projekter med fyldestgørende krav for biodiversitet.
Klima, miljø og energi

Plastic Change og 175 lande står foran opgør med plastikforurening
Der venter svære forhandlinger i FN de kommende dage, men danske Plastic Change – der selv deltager – forventer, at mødet ender ud i det første udkast til en ambitiøs global aftale mod plastikforurening.
Klima, miljø og energi

Rapport: Massiv eksport af brint kræver politiske handling nu
Grøn brint kan blive Danmarks næste vindeventyr – CIP Fondens nye rapport viser hvordan.
Strategi & ledelse

Sponsorat fører til nyt fokus i Rockwool
Som regel gør sponsorater en forskel for modtageren og føles godt for afsenderen. Men nogle gange skaber de også forandring hos den der giver.
Klima, miljø og energi

IEA: Investering i solenergi overstiger nu olie
Ifølge det Internationale Energiagentur (IEA) forventer man for første gang nogensinde, at de globale investeringer i solenergi vil overgå olie.
Klima, miljø og energi

NorthSide-publikum skal teste fremtidens digitale retursystem
I år tester NorthSide en digital løsning, der kan være med til at reducere fremtidens affaldsmængder og CO2-udledning. De titusindvis af kaffekopper, der er i brug på festivalen, bliver ikke kun vasket og genbrugt, men også sporet digitalt, så miljø- og CO2-gevinster kan optimeres og dokumenteres.