01.11.2017  |  Klima, miljø og energi

Scandic indgår samarbejde med Too Good To Go

Scandic og Too Good To Go har indgået et samarbejde, der betyder, at danskerne nu kan hente overskydende mad fra hotelkædens 24 hoteller landet over til en reduceret pris.

I fremtiden får danskerne mulighed for at sætte tænderne i maden fra en af Scandics morgenmadsbuffeter i eget hjem og til nedsat pris.

Det skyldes, at Scandic netop har indgået en aftale med virksomheden Too Good To Go, der arbejder for at reducere madspild:

”Det gør ondt på os, hver gang vi bliver nødt til at smide mad ud, som sagtens kunne være blevet spist samme dag. Derfor er vi rigtig glade for nu at kunne tilbyde vores overskudsmad via Too Good To Go”, siger Jens Christian Andersen, der er direktør for Food & Beverage hos Scandic.

Hos Too Good To Go er man også ganske tilfredse med det nye samarbejde:

”Vi er glade for at have alle med – det gælder både den lille café, de store supermarkedskæder og nu også en af de mest kendte hotelkæder. Samarbejdet med Scandic er med til at vise, at man ikke kan være hverken for lille eller for stor til at være en del af Too Good To Go. Alle kan være med til at bekæmpe madspild”, siger Henrik Stampe, der er CSO hos Too Good To Go.

Læs også: "Forretningmodellen skal vendes om, hvis vi skal bekæmpe madspild seriøst"

Samarbejde er led i en større strategi
For Scandic er den nye aftale et led i en større strategi om at reducere madspildet hos alle kædens hoteller:

”Madspild er meget højt på vores agenda. Inden for hotel- og restaurationsbranchen er vi allerede længst fremme, og dette tiltag er ét af flere, der skal være med til at reducere madspildet i vores køkkener. Det giver mening på alle måder, både økonomisk, socialt og for klimaet”, siger Jens Christian Andersen.

Scandic Aarhus City blev som det første Scandic hotel i Danmark en del af Too Good To Go den 14. februar 2017. Den generelle aftale for hele Scandic trådte i kraft den 15. september.

Samarbejdet har allerede resulteret i, at mere end 1.500 måltider er blevet hentet via appen, hvilket svarer til, at 1.845 kilo mad er blevet reddet fra skraldespanden.

- EL

Mere fra CSR.dk - Forum for bæredygtig forretning

CSR.dk - Forum for bæredygtig forretning

www.csr.dk

CSR.dk – forum for bæredygtig forretning – er Danmarks eneste erhvervsmedie og community med dedikeret fokus på forretningsdrevet CSR. Medlemmer på CSR.dk kan bidrage aktivt med indhold og erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af CSR.dk. Vi udkommer dagligt på CSR.dk, ugentligt med nyhedsbreve samt fire gange om året med magasinet CSR Quarterly.

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere