03.03.2020  |  Klima, miljø og energi

SEF A/S donerer 4 hurtigladere til elbiler til Svendborg

Indhold fra partner Hvad er dette?

Når elektriske biler tanker energi, så bilen kan køre flere kilometer, sker det som bekendt med strøm og ikke med fossile brændstoffer.

Udbredelsen af elektriske biler er bl.a. afhængig af, at der kan lades/tankes – efter behov.
Der bliver skrevet rigtig meget om elbiler for tiden. Inden for de næste 10 år vil antallet af elbiler vokse eksplosivt. Nogle taler om 500.000 andre om 1.000.000 elbiler i 2030. Denne udvikling vil SEF gerne være med til at understøtte og dermed skubbe til den grønne og nødvendige omstilling.

Ud over at levere el til borgerne i det sydfynske arbejder SEF A/S ifølge vedtægterne også for rationel anvendelse af energi for at bidrage til forebyggelse af klimaændringer.
De fire ladestandere vil blive opstillet i løbet af efteråret. Der er tale om fire hurtigladere, der kan lade f.eks. en Nissan Leaf eller Hyundai Kona op på 45 minutter. Det første år donerer SEF også gratis strøm i ladestanderne.
Elladestanderne stilles til rådighed for alle – såvel borgere i området som erhvervsfolk, der har ærinde i Svendborg – men også turister, der vælger Svendborg til, som en del af deres ferie. Hidtil har Svendborg været en by, som turister med el-biler (f.eks. nordmænd) har valg fra – simpelt hen fordi, de ikke kunne ”tanke” i byen!

Takket være hjælp fra byens borgere, som gennem en afstemning på Facebook er de fire placeringer nu på plads: Ramsherred, Rådhusgården, SG-huset og netop Voldgade, som blev udpeget med 90 % af stemmerne fra Facebookafstemningen.

Mere fra SEF A/S

SEF A/S

https://www.sef.dk/

  • sef@sef.dk
  • 62 20 11 20
  • Fåborgvej 44, 5700 Svendborg

Bæredygtighed, miljørigtige energiformer og anvendelse af energi rationelt er 3 stærke mantraer i SEF A/S. Vi tilbyder stærke og fremtidsorienterede løsninger til kunderne. Vores investeringer i miljørigtige energiformer danner fundamentet for nye muligheder og en bæredygtig udvikling inden for energiforsyning. Vi er optagede af at inspirere vores kunde…

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere