31.05.2016  |  Kommunikation

Sidste chance: Indstil til CSR Prisen 2016 senest 1. juni

Indhold fra partner Hvad er dette?

Med CSR Prisen 2016 hylder vi Danmarks bedste CSR-rapportering. Fristen for at indstille er onsdag d. 1. juni, så det er ved at være sidste chance for at være med i år - både større som mindre virksomheder opfordres til at være med.

Med CSR Prisen 2016 sætter FSR - danske revisorer for 22. gang fokus på god rapporteringspraksis inden for rapportering om Corporate Social Responsibility (CSR). Vi kårer Danmarks bedste CSR rapporter når CSR Prisen 2016 uddeles fredag den 9. september, 2016, på Børsen i København i forbindelse med årets CSR-konference som vi arrangerer i samarbejde med Dansk Erhverv og Erhvervsstyrelsen.

Årets priser & anerkendelser
I 2016 uddeler vi CSR Prisen inden for tre virksomhedsstørrelser:

  1. CSR Prisen 2016 - virksomhed med flere end 6000 medarbejdere
  2. CSR Prisen 2016 - virksomhed med mellem 2000 og 6000 medarbejdere
  3. CSR Prisen 2016 - virksomhed med færre end 2000 medarbejdere

Hvor CSR Prisen 2016 uddeles for bedste CSR rapport inden for forskellige størrelser af virksomhed, vil vi i 2016 også gerne anerkende en særskilt del af rapporteringen, såfremt denne udmærker sig. Med anerkendelser sætter vi fokus på emnerapportering inden for miljø, herunder klima, sociale forhold og medarbejderforhold, menneskerettigheder, anti-korruption og bestikkelse, samt diversitet. Som noget nyt i år kan I indstille en del af jeres CSR-rapportering til en anerkendelse for en særskilt del af rapporten uden, at I indstiller hele rapporten til selve CSR Prisen.

Deltag: Indstil senest 1. juni, 2016
Virksomheder kan deltage ved at indstille deres seneste rapportering til CSR Prisen 2016 og/eller til en anerkendelse inden for et eller flere af de nævnte emner. FSR - danske revisorer skal modtage indstillingen (se blanket nedenfor) senest onsdag den 1. juni, 2016.

Husk det er kvit og frit at deltage - det eneste I skal gøre er at indstille jeres rapportering og så er I med.

Læs mere om deltagelse, dommerpanel, kriterier mv. her

Download indstillingsblanket her.

Mere fra FSR - danske revisorer

FSR - danske revisorer

www.fsr.dk

  • fsr@fsr.dk
  • 33939191
  • Kronprinsessegade 8, 1306 København K

FSR - danske revisorer er en brancheorganisation for godkendte revisorer i Danmark. Foreningen varetager revisorernes interesser fagligt og politisk. FSR - danske revisorer arbejder med virksomheders samfundsansvar i regi af foreningens udvalg for samfundsansvar og bæredygtighed, som bl.a. består af repræsentanter fra Beierholm, Deloitte, EY, KPMG og PwC. Udvalgets prim…

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere