07.10.2019  |  Klima, miljø og energi

Sinatur Hotel & Konference er Danmarks Bedste Hotelkæde

Indhold fra partner Hvad er dette?

Onsdag den 2. oktober vandt Sinatur Hotel & Konference prisen som Danmarks Bedste Hotelkæde ved Danish Travel Awards 2019 i København.

Der var feststemning i Cirkusbygningen i onsdags, da STANDBY.dk for 24. år i træk delte priser ud til de bedste i den danske rejsebranche. Og der har været feststemning på Skarrildhus, Haraldskær, Sixtus, Gl. Avernæs, Storebælt og Frederiksdal lige siden: Medarbejderne i Sinatur Hotel & Konference har fået bekræftet, at de er ansat i Danmarks bedste hotelkæde.

Hotel på naturens præmisser

"Med kun seks hoteller er vi en forholdsvis lille aktør i den danske hotelbranche," konstaterer Kari Brandsgård, der er direktør for Haraldskær Sinatur Hotel & Konference. "Til gengæld fylder vi meget, når det handler om bæredygtighed. Vi bor smukt, og vi har valgt at passe godt på vores omgivelser og drive hotel på naturens præmisser. Vi prioriterer for eksempel økologi, lokale råvarer og grøn energi, og vi affaldssorterer alt. Jeg er sikker på, at bæredygtighed også spiller en stor rolle for de 2.600 mennesker, der har stemt i Epinions Danmarkspanel."

En fælles indsats

"Vores hotel- og konferencedrift skal fylde så lidt i klimaregnskabet som overhovedet muligt," fortsætter Kari Brandsgård. "Vi er allerede nået langt, ikke mindst takket være vores meget entusiastiske medarbejdere. Vi brænder alle sammen for bæredygtighed og ansvarlighed, og vi deler vores kærlighed til naturen og involverer alle gæster, leverandører og samarbejdspartnere. Titlen som Danmarks Bedste Hotelkæde er selvfølgelig en fantastisk dejlig bekræftelse på, at vi gør det rigtige."

Økoprisen 2019

Tidligere på året fik Sinatur Hotel & Konference som landets første hotelkæde Det Økologiske Spisemærke i sølv – en garanti for, at 60-90% af alle drikke- og fødevarer er økologiske. Mærket er en af grundene til, at Sinatur også er nomineret til Økoprisen 2019, som Økologisk Landsforening uddeler den 24. oktober. Juryen anerkender blandt andet, at Sinatur arbejder med bæredygtighed og FN's verdensmål både i og uden for køkkenet.

Yderligere information, kontakt venligst:

Kari Brandsgård, direktør for Haraldskær Sinatur Hotel & Konference

Mobil: 2337 4016

Mail: kari@sinatur.dk
 

Læs mere om Sinaturs bæredygtighedsstrategi

Læs mere om Danish Travel Award 2019

Læs mere om Økoprisen 2019

Mere fra Sinatur Hotel og Konference

Sinatur Hotel og Konference

https://www.sinatur.dk

Sinatur Hotel & Konference er en gruppe af seks unikke konferencehoteller beliggende i naturskønne områder. Vi har høje ambitioner, når det kommer til at passe på naturen og drive en bæredygtig forretning. Derfor er vi i fuld gang med at skabe en konference- og hoteloplevelse, der fylder så lidt som muligt i det store klimaregnskab og så meget…

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere