29.05.2023  |  Klima, miljø og energi

Skal du med til årets bæredygtighedskonference 2023?

Indhold fra partner Hvad er dette?

Glæd dig til at høre om "Rapportering af klimaaftryk på produktniveau - hvorfor, hvordan og hvornår? af Jakob Aaen, Co-Founder, MÅLBAR.

Bæredygtighed er fokuspunktet på Bureau Veritas Bæredygtighedskonference 2023, og derfor zoomer vi ind på emnet fra diverse vinkler - herunder også fra et dataperspektiv.

Et spørgsmål som dukker op i forbindelse med bæredygtighed er: Hvilken data har du egentlig brug for, for at kunne dokumentere dine produkters CO2e-aftryk? Og hvilken struktur og datastyring kræver det?

Det vil Jakob Aaen, Co-Founder hos MÅLBAR give svaret på, når han holder oplæg om rapportering af klimaaftryk på produktniveau:

"MÅLBAR har en mission om at demokratisere livscyklusscreeninger og derved give tilgængelig og værdifuld indsigt og viden om produkters klimaaftryk.

MÅLBAR har udviklet et værktøj, der med struktur og datastyring, understøtter virksomheder med at beregne, reducere og dokumentere PEF-compliance på self-assessed data. Bureau Veritas verificerer data, metode og proces med tilskud fra SMV:Grøn."


- Jakob Aaen, Co-Founder, MÅLBAR

Vi glæder os til at se dig, og byde dig velkommen til Bureau Veritas' bæredygtighedskonference 2023. 
 

Tilmeld dig her...

Mere fra Bureau Veritas

Bureau Veritas

www.bureauveritas.dk

Bureau Veritas dokumenterer din indsats inden for CSR ved at styrke din systematik gennem certificering, inspektion, rådgivning og kurser. Vores mission er at skabe en verden af tillid ved at sikre ansvarlig fremgang. Med vores globale tilstedeværelse, enestående ekspertise og uafhængighed hjælper vi virksomheder med de kritiske udfordringer, som de står…

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere