Klimaaftryk

Klima, miljø og energi

Første komparative livscyklusanalyse i blomsterbranchen: Flowerings blomster har et markant lavere klimaaftryk end konventionelle blomster

Ny komparativ livscyklusanalyse fra et dansk godkendt teknologisk institut viser, at Flowerings blomster gør en betydelig forskel for klimaet ift. CO2 og forbrug af fossile ressourcer sammenlignet med konventionelle blomster. Analysens resultater offentliggøres i branchens første komparative livscyklusanalyse, der netop er udkommet i dag.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

BASF og Danish Crown går sammen om at forbedre svinekødets klimaregnskab

BASF samarbejder med Danish Crown om at reducere svinekøds CO2-aftryk. Nitrifikationshæmmere kan reducere drivhusgaspåvirkningen i svineproduktionen med tre til fem procent. 84 landmænd deltager i forsøg med over 20.000 hektar i Danmark.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Webbureau og RUC tager kampen om mod internettets sorte klimaaftryk

Energimærkede hjemmesider er en af de redskaber, webbureauet Aveo sammen med Roskilde Universitet undersøger, i kampen mod det klimabelastende internet.

Klima, miljø og energi

’4 til 1 planet’ udfordrer danske bygherrer: ”Skær jeres klimaaftryk til en fjerdedel”

Et nyt initiativ Boligbyggeri fra 4 til 1 planet vil gøre netop det: bygge med et fire gange så lavt klimaaftryk. Nu søger initiativet progressive bygherrer, der er klar til at tage udfordringen op, med økonomisk støtte som belønning.

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere