Klimaaftryk

Klima, miljø og energi

’4 til 1 planet’ udfordrer danske bygherrer: ”Skær jeres klimaaftryk til en fjerdedel”

Et nyt initiativ Boligbyggeri fra 4 til 1 planet vil gøre netop det: bygge med et fire gange så lavt klimaaftryk. Nu søger initiativet progressive bygherrer, der er klar til at tage udfordringen op, med økonomisk støtte som belønning.

0 kommentarer

Klima, miljø og energi

idverde har som mål at reducere sit klimaaftryk med 5 % om året

Anlægsgartnergruppen idverde vil skabe en endnu grønnere landskabsbranche, der konstant arbejder for at mindske klimaaftrykket. Derfor reducerer de deres CO2-udledninger med minimum 5 % årligt. Der sættes ind med både el, CO2-binding og adfærdsændringer.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Elis Danmark har kortlagt virksomhedens samlede CO2-udledning

Elis’ (tidl. Berendsen) vil have et fuldt overblik over, hvordan de bedst kan gøre en forskel for klimaet. Derfor har virksomheden nu fået kortlagt den samlede CO2-udledning for hele deres værdikæde.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Nyt klimakompas skal hjælpe virksomheder med at beregne deres klimaaftryk

Små og mellemstore virksomheder (SMV’er) bliver i stigende grad mødt af forventninger om at kunne dokumentere deres klimaaftryk. Derfor lancerer Erhvervsstyrelsen nu Klimakompasset for at gøre det nemmere for virksomheder at beregne deres klimaaftryk.

Indhold fra partner

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere