26.11.2019  |  Klima, miljø og energi

Skanska starter bæredygtigt boligprojekt i Hillerød

Indhold fra partner Hvad er dette?

Skanska igangsætter Kejserhaven, et nyt boligprojekt i Ullerød med 106 lejligheder.

Kejserhaven ligger i Ullerød, et attraktivt område tæt til natur og kun et par km fra Hillerød centrum. Boligerne henvender sig med lejligheder på 2-4 værelser til børnefamilier men også unge og seniorer er en del af målgruppen.

Projektet vil blive en blanding af ejerboliger og lejeboliger og vil stå klar til indflytning medio 2021.  ”Det er glædeligt at vi nu kan tage første spadestik til Kejserhaven, og vi er i Skanska stolte over at kunne præsentere et kvalitetsprojekt i Ullerød bydelen med mange bæredygtige kvaliteter. Projektet vil desuden bidrage til færdiggørelsen af området som helhed.” udtaler Milo Larsen, projektchef i Skanska Projektet får en bæredygtig profil med bl.a. en stor fælles gårdhave med aktivitetszoner, grønne sedum tage og solceller.

To af bygningerne er desuden bygget af upcyclede genbrugsmursten fra et af Skanskas andre projekter, hvilket tilfører facaderne liv og historie og sparer på co2 regnskabet.

Kejserhaven fakta:

  •  Fælles privat gårdhave og stor legeplads
  • 106 lejligheder og 159 parkeringspladser
  • 5 bygninger
  • 8.900 m2 boligareal, fordel på 2,3 og 4 værelses lejligheder
  • Bæredygtighed: genbrugsmursten, grønne tage, solceller mm.
  • Første etape afleveres juni 2021 og anden etape september 2021

Derudover vil der i forbindelse med projektet blive etableret en stor legeplads til den yngre del af beboerne. ”Det er en stor fornøjelse for os, at Kejserhaven nu er gået i jorden. Det er et rigtig spændende projekt, som vi har haft et tæt og velfungerende samarbejde med Skanska om helt fra starten af. Og som entreprenør ser vi det som en klar fordel for alle parter, at vi bliver inddraget tidligt i projektet - det giver et gennemarbejdet og bygbart projekt,” siger Peter Carstensen, direktør i HHM. Kejserhaven er tegnet af Årstiderne Arkitekter og boligerne bliver opført med optimale udsigts- og lysforhold til de enkelte boliger. Boligerne bliver i høj kvalitet med teglstensfacade i varierende farver.

Mere fra Skanska A/S

Skanska A/S

www.skanska.dk

Skanska i Danmark er repræsenteret ved Skanska A/S, hvis formål det er at udvikle, udleje, administrere og sælge ejendomsprojekter i primært Storkøbenhavn inden for kontorsegmentet, detailhandel samt boliger til investeringsmarkedet.Skanska skaber bæredygtige kontorer og vil være ledende indenfor grønt byggeri.

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere