29.08.2017  |  Kommunikation

Stor dansk interiørvirksomhed melder sig ind i FSC Danmark

Indhold fra partner Hvad er dette?

Den danske virksomhed Søstrene Grenes Import A/S, som står bag de mere end 150 Søstrene Grene-butikker, har meldt sig ind i FSC Danmark og er blevet FSC-certificeret. Butikskæden vil med deres FSC-certificering sikre deres kunder produkter, der er skabt under bæredygtige forhold.

Med sin indmeldelse og certificering kan Søstrene Grenes Import A/S nu udbyde et bredt sortiment af FSC-certificerede produkter af træ eller papir fra bæredygtige skove og ansvarlige kilder. Skiftet til mange FSC-mærkede produkter er en bevidst strategi, der skal sikre, at virksomheden lever op til deres egne CSR-mål samt den relevante lovgivning på en enkel måde. Søstrene Grene er nemlig godt klar over, at det er en nødvendighed, at forbrugerne i højere grad får mulighed for at købe FSC-certificerede produkter.

”Overordnet set er illegal skovhugst et alvorligt miljøproblem og en alvorlig trussel for mennesker og dyr, der lever i afhængighed af skovene. Hos Søstrene Grene vil vi gerne yde vores bidrag til at få noget gjort ved disse problemer og være med til at fremme køb og salg af bæredygtig træ. Det har vi valgt at gøre gennem FSC,” fortæller Liv Vestergaard, Product Compliance Manager/MSc. hos Søstrene Grenes Import A/S.

FSC-certificering sparer tid og ressoucer
Med FSC-certificeringen kan Søstrene Grenes Import A/S også langt nemmere imødekomme den europæiske tømmerlov, EUTR. Certificeringen hjælper virksomheden med at leve op til tømmerlovens lovligheds- og sporbarhedskrav.

”Når vi så samtidig kan bruge FSC-certificeringen som et redskab til at overholde EUTR og minimere risikoen for at købe ulovligt fældet træ, så er vi slet ikke i tvivl om, at det er den bedste måde at gøre det på,” siger Liv Vestergaard, som fortsætter:

”Ved at købe FSC-certificerede produkter har vi allerede opfyldt væsentlige krav i EUTR vedrørende informationsindsamling og risikovurdering. Det betyder meget for os, da vi kan spare en masse tid på indsamling af information og administration, og vi ikke hver eneste gang skal risikovurdere det enkelte land og træart”.

Om Søstrene Grenes Import A/S
Søstrene Grenes Import A/S er virksomheden bag de populære Søstrene Grene butikker, hvor man kan købe diverse interiørprodukter og brugskunst. Med en FSC-certificering i ryggen, er virksomheden med til at udbrede FSC-certificerede produkter til forbrugeren. Produkterne omfatter blandt andet borde, bænke, skamler, hylder, notesbøger, festartikler, papir, karton og æsker.

Læs mere om Søstrene Grene på deres hjemmeside.

FSC Danmark byder Søstrene Grenes Import A/S velkommen som medlem og håber på et godt og langsigtet samarbejde.

Mere fra FSC® Danmark

FSC® Danmark

https://dk.fsc.org

  • info@fsc.dk
  • 88709518
  • Ryesgade 9, 2. tv, 8000 Aarhus C - (FSC® F000208)

FSC Danmark er det danske kontor for FSC-mærket - mærknings- og certificeringsordningen til træ og papir fra bæredygtige skove og ansvarlige kilder. I FSC Danmark arbejder vi med at fremme kendskabet til og brugen af FSC-mærket gennem kampagner, rådgivning, politisk arbejde og oplysningsarbejde.

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere