16.08.2018  |  Samfund

Stor interesse for dialogmøde om vurdering af CSR risici

Indhold fra partner Hvad er dette?

FSR - danske revisorers CSR-udvalg afholder dialogmøde om vurdering af CSR risici og der stor interesse for emnet. På mødet fortæller FLSmidth og Maersk om deres arbejde og PFA giver indsigt i investorernes forventninger.

FSR - danske revisorers seneste analyse af de største danske børsnoterede selskabers rapportering om samfundsansvar viste, at selvom fokus inden for CSR står klart beskrevet hos de fleste virksomheder, omtalte kun 55 % tydeligt risici og 23 % beskriver, hvordan virksomheden arbejder med vurdering af væsentlighed.

Ifølge Årsregnskabslovens § 99 a skal de omfattede virksomheder oplyse om virksomhedens væsentligste CSR risici. Dertil kommer, at stadig flere investorer efterspørger informationer om CSR risici, og flere investorer bakker op om anbefalinger vedr. klimarelaterede risici fra Taskforce on Climate-related Financial Disclosures (TCFD).

Hvordan kan man arbejde med vurdering af risici på CSR-området, hvordan kobler det sig til virksomhedens øvrige risikovurderinger, og hvilke tilgange er der til afrapporteringen. Det drøfter vi på mødet hvor FLSmidth og Maersk fortæller om deres arbejde og PFA giver indsigt i investorernes forventninger.

Mødet faciliteres af Carina Ohm, Associate Partner i EY og medlem af FSR - danske revisorers CSR-udvalg. Bemærk venligst at mødet er fuldt booket og der er oprettet venteliste.

Mere fra FSR - danske revisorer

FSR - danske revisorer

www.fsr.dk

  • fsr@fsr.dk
  • 33939191
  • Kronprinsessegade 8, 1306 København K

FSR - danske revisorer er en brancheorganisation for godkendte revisorer i Danmark. Foreningen varetager revisorernes interesser fagligt og politisk. FSR - danske revisorer arbejder med virksomheders samfundsansvar i regi af foreningens udvalg for samfundsansvar og bæredygtighed, som bl.a. består af repræsentanter fra Beierholm, Deloitte, EY, KPMG og PwC. Udvalgets prim…

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere