Medlemsprofiler Se alle
Sult
Klima, miljø og energi

Wefood efterlyser flere leverandører
En tredjedel af de fødevarer, der bliver produceret i verden i dag, ender i skraldespanden. Det er mad nok til at brødføde tre milliarder mennesker.
Indhold fra partner
Klima, miljø og energi

Hver niende i verden sulter på grund af klima og konflikt
For tredje år i træk er antallet af mennesker i verden, der sulter steget. FN-organisation kalder det "deprimerende læsning" og peger på klimarelaterede katastrofer og længerevarende konflikter som årsag.
Samfund

Ny yoghurt skal booste bæredygtig udvikling i Etiopien
Nyt, stærkt partnerskab skal fremme lokal produktion og hjælpe udsatte børn og kvinder i kampen mod underernæring i Etiopien.
Indhold fra partner
Strategi & ledelse
Rester fra ølbryg kan redde liv
Circular Food Technology står bag det fremadstormende brand Agrain, der giver ”brugt korn” nyt liv. Det bliver til mel, der giver spændende smagsnoter i bagværk og til færdige fødevarer som chips og knækbrød.
Indhold fra partner
Klima, miljø og energi

Insekter på menuen i flygtningelejr
Folkekirkens Nødhjælp har igangsat et pilot-projekt i Kakumalejren, der skal uddanne udvalgte flygtninge i at dyrke insekter. Dette skal afhjælpe fejl- og underernæring.
Indhold fra partner