Sustainability Reporting

Kommunikation

CSRD – oftest stillede spørgsmål

Hvilke virksomheder er omfattet af de nye regler om CRSD, og hvornår skal man begynde at afrapportere? Hvilke standarder skal der bruges og er det obligatorisk at bruge en revisor? Alt det og meget mere kan du få svar i denne FAQ, hvor vi stiller skarpt på Corporate Sustainability Reporting Directive, og ikke mindst på, hvad det betyder for dig og din virksomhed. Har du spørgsmål til CSRD, så læs med her.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Hvorfor CDP er en vigtig del af dit bæredygtighedsarbejde og hvordan du får succes med din CDP-rapportering

En måde at vise dine interessenter kvaliteten af dit bæredygtighedsarbejde er ved at offentliggøre dine initiativer til CDP og kontinuerligt forbedre din score.

Indhold fra partner

Strategi & ledelse

Better Energy bliver en del af Future-Fits Development Council

Energiselskabet Better Energy slutter sig til Future-Fit Foundations Development Council, en gruppe multinationale virksomheder og investorer, der bestræber sig på forstå og forfølge socialt og miljømæssigt lederskab.

Indhold fra partner

Strategi & ledelse

Five Steps to Sustainability Reporting in an Evolving Landscape

BSR has published a practical guide, Five Steps to Good Sustainability Reporting, to help companies master the fundamentals of decision-useful disclosure that enables positive sustainability outcomes.

Indhold fra partner

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere